kr 629,00

30 ml

Bredspekret UV og digital beskyttelse! Solbeskyttelse for moderne livsstil! Den prisbelønte Sun Silk Drops gir deg beskyttelse mot solens skadelige stråler mens den i tillegg beskytter mot digital overeksponering. Dråper som kan påføres over din dagkremen eller blandes inn i din foundation/dagkrem.

 Share
Beskrivelse

Bredspekret UV og digital beskyttelse! Solbeskyttelse for moderne livsstil! Den prisbelønte Sun Silk Drops gir deg beskyttelse mot solens skadelige stråler mens den i tillegg beskytter mot digital overeksponering. Den er vitenskapelig bevist å gå utover UVA og UVB beskyttelse og beskytter mot påvirkningene fra blått og infrarødt lys, og forurensning. Bruk den som siste steg i din morgen hudpleierutine!

Fordeler

 • Mer enn 70% økologisk sertifiserte ingredienser.
 • Bredspektret SPF 30-beskyttelse.
 • Plantebasert Full Spectrum 360°-kompleks hjelper til med å dempe virkningene av HEV-blått lys, IR og forurensing.
 • Let, ren og åndbar formel.
 • Pleier huden med hyaluronsyre.
 • Dermatologsik testet.
 • Tilstopper ikke porene.
 • Vegansk.

Slik bruker du produktet

 1. Påføres jevnt over ansikt hals, og bryst ved behov for tilførsel av fukt og næring, samt beskyttelse mot UV stråling og andre miljøpåvirkninger både utendørs og innendørs.
 2. For best resultat, bruk 3-5 dråper per område av ansiktet. Eks: ansikt, hals og bryst eller så mye produkt som trengs for å dekke de aktuelle hudområdene helt.
 3. Bruk ved blanding med fuktighetskrem eller foundation: Tilsett flere dråper i hånden, bland like deler med din favorittfuktighetskrem eller foundation.
 4. Påfør rikelig på ansikt, hals og bryst etter behov for å dekke de aktuelle områdene.

MERK: blandes Sun Silk Drops med andre produkter kan SPF verdien reduseres noe og bli lavere enn det som er oppgitt.

Om COOLA

Vårt mål er å skjemme bort din, til tider krevende, men alltid dyrebare, hud med de reneste og mest miljøvennlige produkter. Mange kjenner nok til det å være opptatt av hva vi utsetter kroppen for når vi spiser, men tross alt er det også viktig å være bevisst på hva du smører på kroppen. Vi gjør en koordinert innsats for å videreutvikle vår produktserie ved hjelp av ingredienser som er økologiske, bærekraftig og ikke minst fremskaffet lokalt. Eksklusive og grønne produkter, som hver og en beskytter og pleier din hud med vitaminer, naturlige filtre og antioksidanter. Og de er naturligvis er fri for parabener, PABA, petroleum og ftalater. Som forkjemper for både forskning og utdannelse, donerer COOLA til Melanoma Research Alliance og Healthy Child Healthy World og i tillegg utallige lokale organisasjoner og initiativer. Med tilhold i solrike og trendy San Diego, fortsetter COOLA med å inspirere og bane vei i solpleiebransjen. Og fordi vi produserer våre partier i begrensede mengder flere steder spredt ut over hele USA, er vi i stand til at å endre våre sammensetninger av ingredienser ofte og dra fordel av nyutvikling og kunnskap innenfor solvitenskap. Vi streber alltid etter å gjøre hver enkelt kunde fornøyd. COOLA tilbyr høykvalitets sol- og hudpleieprodukter, som både er milde og eksklusive nok til at fylle alle daglige hudpleiebehov – fra topp til tå. Produktene passer til alle, også de med sensitiv hud og barn.

Reef friendly * Reef friendly solkrem uten oxybenzone og octinoxat.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COOLA Full Spectrum 360° Sun Silk Drops SPF30”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!