Ansikts-behandlinger

Ta vare på ansiktshuden din. Vår salong tilbyr det nyeste innenfor ansiktsbehandlinger, og våre dyktige terapeuter veileder deg til riktig pleie for akkurat din hud.

Behandlingene er tilrettelagt for å gi deg synlige resultater og en behagelig opplevelse.
I våre behandlinger benytter vi ledende hudpleie og SPA serier – som inneholder utsøkte naturlige ingredienser.

Hudpleieren analyserer huden din og tilpasser behandlingen og produktene til din hudtype.
Du får også anbefalinger med deg hjem etter behandlingen for oppfølging og videre hjemmepleie.

Solsiden spa ansikt

«Lunsjpeeling» en minibehandling med for eksempel rens, peeling og maske. Inkluderer veiledning for videre behandling og hjemmepleie.

25 min kr 595,-

 

Solsiden spa ansikt

Anbefales som en førstegangs hudpleietime. Starter med rens, peeling, ansiktsmassasje, maske, avsluttende pleieprodukter, inkluderer veiledning for videre behandling og hjemmepleie.

50 min kr 900,-

 

Solsiden spa ansikt

Anbefales som en førstegangs hudpleietime. Starter med velkomstmassasje, rens, peeling, ansiktsmassasje, spesialmaske, avsluttende pleieprodukter, inkluderer brynsdesign om ønskelig og veiledning for videre behandling og hjemmepleie.

80 min kr 1395,-

 

Teenage Ansikts behandling (under 18 år)
45 min kr 695,-

Behandlingen forbedrer ujevnheter i huden som acnearr, pigmentforandring, linjer, reduserer porer og fjerner sorte prikker.
En maskin med vakuum, som med hjelp av små krystaller fjerner døde hudceller. Anbefales for acne eller solskadd hud og kan brukes som forebyggende behandling mot ”sagging” Behandlingen fører til cellefornyelse, økt produksjon av kollagen og elastinfiber. Resultatet er økt glød, spenst og fasthet til huden. Pga vakuumet inneholder behandlingen en lett lymfedrenasje. Behandlingen anbefales også som kur.

Krystallsliping med lift, drenasje og kremmaske
45 min kr 950,-
Krystallsliping med lift, drenasje og spesialmaske
45 min kr 990,-
Krystallsliping i 25 min ansiktspleie
25 min kr 750,-
Krystallsliping i 50 min ansiktspleie
50 min kr 1095,-
Krystallsliping i annen ansiktsbehandling
10 min kr 200,-

De aller siste kunnskapene innen hudvitenskap og innovasjoner knyttet til ingredienser og teknologier.
Elizabeth Arden PRO er utviklet for å få din hud til å se yngre ut og bekjempe årsakene til hudaldring. For deg med uren hud og ujevn pigmentering (pigmentflekker). Tenk deg en friskere, mer ungdommelig hud med en avansert beskyttelsesteknikk som bidrar til å holde huden glatt, smidig og vakker i mange år framover. En medisinsk hudpleieserie og behandling som passer for alle. En konsultasjon hos oss med 50 min dyprens er nødvendig før en slik behandling. Disse behandlingene utføres som oftest som en kur. Les mer her

Pensling hydration

En introduksjonspeeling som hjelper til å balansere huden og gi synlige resultater. Utviklet for å eksfoliere, fukte og jevne hudtonen. Den er fullpakket med hudforbedrende effekter.

25 min kr 795,-

 

Pensling multi function

Denne avanserte intensive peelingen som kan utføres en gang i måneden gir anti-aldringseffekter med merkbare resultater, uten behov for helingstid. Eksfolierer intensivt, gir huden volum og strålende glød.

25 min kr 995,-

Er en av verdens mest eksklusive prestisjeserier som tilbyr produkter til ansikt, kropp og hår.
Carita sine behandlinger gir umiddelbare og synlige resultater. Unn deg en virkelighetsflukt og avslapning i de franske Carita søstrenes verden.

Carita Ultimate Lift Firming

Løfter ansiktskonturen og hudstrukturen- Reduserer linjer, glatter ut huden og jevner hudtonen- Gir glød og friskhet til huden

1t 45 min kr 1990,-

 

Carita Lagoon Hydration

Innslusing av fuktighet og lett løft- Reduserer tørrhetslinjer og glatter ut huden- Gir glød og vitalitet til huden

90 min kr 1880,-

 

Carita Papaya Purity

Balanserer talg og matter huden-Dyptresende på urenheter og porer-Glatter ut huden, minsker porer og gir glød

1t 15 min kr 1490,-

 

Carita Express Askepott

Renser og gir glød, plumper opp linjer, beroligende og lett oppstrammende

45 min kr 990,-

 

Carita Øyebehandling – rynker og slapp hud

Minimerer linjer rundt øynene, gir et våkent og opplagt utseende rundt øyepartiet, plumper opp og glatter ut.

25 min kr 495,-

 

Carita Øyebehandling – tørrhetslinjer

Tilfører fukt, plumper og glatter ut.

25 min kr 495,-
Oxygen & Beach Glow

Kombinert anti-age behandling med lett selvbruning, etterlater huden din hydrert og solkysset. Behandlingen mykner uttrykkslinjer, forbedrer hudens elastisitet og inneholder dyp innslusing av oksygenerte vitaminer og mineraler.

Inneholder:
Rens
Crystal Polish fjerner døde hudceller og stimulerer sirkulasjon
Madonna Oxygen Lift med dyp infusjon av oksygenerte vitaminer og mineraler
Avsluttes med fuktighetsgivende dagkrem samt tan drops

Hvorfor velge denne behandlingen:
Denne behandlingen er for de som har kort tid, føler huden er blitt sliten, grå og gussen, før et selskap eller en annen ”event” du ønsker å gløde litt ekstra for.

25 min kr 895,-

Madonna Oxygen Lift

Kombinert anti-age behandling som etterlater huden din hydrert og glødende. Behandlingen mykner uttrykkslinjer, forbedrer hudens elastisitet og inneholder dyp innslusing av oksygenerte vitaminer og mineraler.

Inneholder:
Rens
Crystal Polish fjerner døde hudceller og stimulerer sirkulasjon
Madonna Oxygen Lift med dyp infusjon av oksygenerte vitaminer og mineraler
Face Lift Mask, en eksklusiv, beroligende og lett oppstrammende ansiktsmaske
Avsluttes med fuktighetsgivende dagkrem

Hvorfor velge denne behandlingen:
For deg som ønsker det lille ekstra utenom en vanlig ansiktsbehandling. Perfekt før/etter en reise, som en oppfriskning etter en stressende periode og selvfølgelig før en spesiell anledning.

50 min kr 1295,-

Comcit Diamond microneedling

*utføres kun ved avd. Solsiden kjøpesenter

Det nyeste innen microneedling og avansert hudpleie. Ansiktsløft uten kirurgi og injeksjoner, fjerner rynker og kråketær, behandler acne, arr, couperose og pigmentflekker, tilfører huden fuktighet og glød. For total hudfornyelse, anbefales en kur på seks behandlinger med to ukers mellomrom. Kuren gjentas gjerne 2-3 ganger årlig. I behandlingen brukes Comcit microneedling, som lager hundrevis av mikroskopiske hull som skaper kanaler til de aktive virkestoffene i serumet og bidrar til hudfornyelse.

Inneholder:
Rens
Crystal Polish fjerner døde hudceller og stimulerer sirkulasjon
Cryo Oxygen, kald oksygen for å stimulere og aktivisere huden samtidig som kulden bedøver.
Microneedling skaper hundrevis av mikroskopiske hull som skaper kanaler for de aktive virkestoffene i serumet. Nållengde fra 0.25 mm opp til 2 mm.
Madonna Oxygen Lift med dyp infusjon av oksygenerte vitaminer og mineraler
Infusjonsserum av Vitamin C, hyaluronsyre og phyto cell tecargen stam celle ekstrakt blir drevet inn i huden gjennom kanalene.
Face Lift Mask, en eksklusiv, beroligende og lett oppstrammende ansiktsmaske
Avsluttes med tilpasset dagkrem

Hvorfor velge denne behandlingen:
For deg som ønsker en hudfornyelse, jobbe med linjer, acne, couperose, pigmentering eller ønsker å friske opp en sliten hud.

50 min kr 1995,-
*utføres kun ved avd. Midtbyen

Ønsker du å redusere slapp hud, rynker, synlige porer, arr, brannskader, pigmentforandringer, rosacea, strekkmerker? Prøv 3. Generasjon Dermaroller!

Vi presenterer eDermastamp, neste evolusjon av Mikro Needling fra Dermaroller. Seks patenterte mikronåler lager mikroskopiske små hull i huden ved å simulere en ”skade”. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall veksthormoner slik at kollagenproduksjonen settes i høygir og huden fornyes.

Behandlingen utføres av leger og fagpersonell, patentert på verdens basis, FDA godkjent samt klinisk testet og omtalt i ledende vitenskapelige lege-tidsskrifter i Europa.

Bedøvelseskrem påføres først, slik at behandlingen blir smertefri. Ren hyaluronsyre gele påføres i behandlingen, som avsluttes med en intensiv fuktighetsmaske og krem.

1 behandling kr 2500,-
Babor Classic

En klassisk ansiktsbehandling som baserer seg på hudtype og tilstand.

Inneholder:
grundig rens, Babors brennesle maske for økt blodsirkulasjon, Peeling, ansiktsmassasje og avsluttende produkter

50 min kr 995,-

 

Babor Crash

Dette er en populær og effektiv behandling som tilfører huden rikelig med fuktighet, glød og vitalitet. Den glatter ut, beroliger og strammer opp ved at eksklusive ampulleserum sluses inn i en og samme behandling. Huden ”crashes” med ampulleserum for å gjenoppbygge tapt fuktighet og forebygger tørrhet. I en crashbehandling kan vi bruke opptil 10 ampulleserum avhengig av hudens tilstand. Behandlingen avsluttes med en fuktighetsgivende spesialmaske med collagen, som glatter ut tørrhetslinjer og plumper rynker.
Inneholder:
Rens, dobbelpeel med enzymer og aprikoskjerner, 4 ampulleserum, ampullemassasje og spesialmaske. Ved behov for ekstra ampulleserum, kr 60,- per ampulle.
Hvorfor velge denne behandlingen: Den ultimate ”Red Carpet” behandling som virkelig booster huden med fuktighet og glød og passer alle hudtyper.

50 min kr 1390,-

 

Babor Lift Express

Gir deg en strålende hud på ekspresstid! Inneholder rens, sirkulasjonsøkning, peeling og avsluttende kremer

25 min kr 695,-

 

Babor Moist Explosion

Metter og plumper huden med fuktighet. Inneholder: rens, sirkulasjonsøkning og maske som metter huden med fuktighet

25 min kr 695,-
Elemis Skin Solutions ”Try Me”

Den perfekte behandling for deg som ønsker å teste ut Elemis som hudpleieserie. Behandlingen er kort, men skreddersys til din hudtype og inneholder en konsultasjon med terapeuten for å finne riktig Elemis program til deg. Du vil få profesjonell veiledning for videre behandling i salong og hjemme enten du vil jobbe med sensitivitet, urenheter, fet eller tørr hud. Huden vil føles ren, frisk og glødende.
Elemis har behandlinger for alle hudtyper og hudtilstander.

30 min kr 695,-

 

Elemis Dynamic Resurfacing Precision Peel

En helt unik og luksuriøs enzymbehandling som er klinisk bevist at jobber målrettet med aldringstegn, sliten, gusten og ujevn hudtone, samt pigmentering. En banebrytende behandling hvor det brukes 3 enzymer for kraftig eksfoliering og hudfornyelse, huden etterlates med en fantastisk glød. Opplevelsen starter med velkomstmassasje på rygg. Ansiktsbehandlingen stimulerer cellefornyelse, reduserer pigmentering og acne arr, er dyptrensende og jevner ut fine linjer og rynker. I denne behandlingen nyter du også Elemis signaturmassasje på arm, nakke, hodebunn. Behandlingen avsluttes med en lett make-up og hudpleieanbefaling.
Behandlingen er for deg som føler at huden er sliten og gusten, har ujevn hudtone, eller vil jobbe med de fine linjene. En god start for glattere, friskere hud.
Vi anbefaler 1 behandling hver tredje uke, i en kur på 6 behandlinger.

75 min kr 1495,-

 

Pro-Collagen Age Defy

Behandlingen som elskes av kvinner over 20 år i hele verden. Det er en behandling i toppsjiktet, og ledende på Cruise-skip og Elemis salonger. Den må bare prøves.
Denne behandlingen for ansikt motvirker aldring, gjør linjer og rynker mindre synlige med klinisk beviste resultater og strammer opp huden rundt øynene. Den bedrer cellefornyelsen og gjør huden sterkere, spenstigere og glattere. Ansiktsbehandlingen gir fukt til huden, virker utrensende, gir glattere øyeområde og reduserer poser og blå ringer under øynene. Behandlingen starter med en velkomstmassasje på rygg, arbeider aktivt med fine linjer, rynker og sliten, gusten hud. I denne behandlingen nyter du også Elemis signaturmassasje på arm, nakke, hodebunn og rygg. Behandlingen avsluttes med en lett make-up og hudpleieanbefaling.
Vi anbefaler 1 behandling hver tredje uke, i en kur på 6 behandlinger.

75 min kr 1495,-
Priori – PEEL IT

Liten tid? Denne behandlingen er designet for å analysere hudens behov, eksfoliere og gi en jevnere og klarere hudtone. Denne raske lunsjpeelen er kraftfull med «multilayer» fordeler for deg som har liten tid, men ønsker synlige resultater.

15 min min kr 595,-

 

Priori – SKIN RE-BOOT

Noen ganger trenger vi alle en «Re-Start» men tiden vår er verdifull. Denne adaptive ansiktsbehandlingen er designet for å gjøre akkurat det – Restarte huden din! Din hudterapeut vil tilpasse denne behandlingen til dine individuelle behov slik at din hudtone blir jevnere, volumet i huden øker, huden din restaureres og fuktes – resultater du kan se og føle! Behandlingen er designet for å analysere din huds behov, eksfoliere og fornye.

30 min kr 795,-

 

Priori – SKIN UNWRAPPED

Avdekk din huds sanne potensiale. Hvis du er en avansert kunde, vil du elske effektene etter denne ansiktsbehandlingen. Vi vil tilpasse og dekode hva din hud trenger, uavhengig av hudens utfordringer. Dette vil være den ultimate hudresepten for økt volum fra innsiden og en plumpende effekt på hudoverflaten, økt fuktighet, forbedret tekstur og en klarere og jevnere hudtone.

45 min kr 995,-

 

Priori – UNCOVER. EXPOSE. RENEW.

En behandling med wow-faktor som gir dramatiske og synlige resultater, hudforyngelse, forbedret elastisitet, tekstur, tone og klarhet. Slapp av i et vell av massasje og gled deg over unike hudpleieresultater! Behandlingen inkludere også kjemisk peeling av hender og armer.

60 min kr 1050,-