Massasje-behandlinger

Våre kunder sier vi har byens beste massører, ja kanskje til og med verdens beste!

Med flere års utdannelse og kontinuerlig videreutdanning innenfor faget sitt vil vi ønske deg velkommen til en unik opplevelse.

Vi tilbyr alt fra en klassisk svensk massasje, aromaterapi, thai, shiatsu og mange flere. For mer informasjon, se vår meny nedenfor. Er du i tvil? Bestill en enkel rygg/nakke eller kroppsmassasje og la massøren tilpasse teknikken han eller hun bruker til akkurat din kropp og behov.

For optimal effekt av din massasje, anbefaler vi opphold i vår SPA-avdeling. Et opphold her vil varme opp muskulaturen, roe nervene, øke blodsirkulasjonen, fjerne slaggstoffer fra kroppen og bidra til økt muskelrestitusjon.

Massøren tilpasser teknikkene til din kropp og behov, enten du ønsker en avslappende eller en mer terapeutisk massasje.

25 min kr 710,-
50 min kr 1190,-

Massøren tilpasser teknikkene til din kropp og behov, enten du ønsker en avslappende eller en mer terapeutisk massasje.

50 min kr 1190,-
80 min kr 1790,-

Den mest kjente massasjeformen i vesten. En varm oljemassasje som utføres for generell avslapning eller for å arbeide med spesifikke problem. Massasjen består av lange glidende drag for å returnere blod til hjertet. Andre teknikker som brukes er knaing, gnikking, tromming og vibrering eller risting. Massasjen øker oksygentilførselen til blodet, skiller ut avfallsstoffer, bedrer sirkulasjon og fleksibilitet samtidig som kroppen vil slippe spenninger. Er du helt ny på massasje, så anbefaler vi denne.

25 min kr 710,-
50 min kr 1190,-
80 min kr 1790,-

For deg som ønsker å virkelig slappe av. En massasje med varme hender og varm olje kombinert med aromatiske oljer for en unik opplevelse for kropp og sinn. Dette er en avstressende velværemassasje som passer for alle.

25 min kr 710,-
50 min kr 1190,-
80 min kr 1790,-

*utføres kun ved avd. Midtbyen

En massasjeform basert på høykonsentrerte planteoljer blandet med massasjeoljen. Ved å kjenne lukten av de essensielle oljene, vil hjernen sende beskjeder som påvirker hjerte rytmen, stressnivå, bodtrykk, pust, hukommelse og immunsystemet. Massøren velger ut essensielle oljer ut i fra dine fysiske og psykiske behov, disse kan feks være avslappende, oppkvikkende eller rensende. Denne massasje/behandlingsformen er også svært effektiv mot for eksempel hodepine, fordøyelsesproblemer, PMS eller muskel og leddplager. En svært effektiv og terapeutisk behandling.

80 min kr 1790,-

Eller yoga massasje, er en over 2500 år gammel massasjeform som vil skape en harmonisk følelse i deg og du blir svøpt med ny energi. Det brukes et bredt spekter av teknikker, bla vridninger, tøyninger, trykkpunkt og knaing i tillegg til at massøren vil bruke både hender, føtter og albuer som verktøy. Hensikten er å frigjøre spenninger, roe sinnet og balansere kroppens energisystem

50 min kr 1290,-
80 min kr 1990,-

En unik massasjeform som setter kroppen i gang og bidrar til naturlig heling. Dette er en japansk massasjeform basert på trykkpunkt, finger og tommel-press. Ved å lokalisere shiatsupunktene på kroppen, og trykke på disse vil man kunne behandle smerte og andre kroppslige forstyrrelser som for eksempel sirkulasjon, fordøyelse og nerver. Punktene masseres hardt, mykt, sakte eller fort, ut i fra kundens ønske og behov.

50 min kr 1290,-
80 min kr 1990,-

For en idrettsutøver jobber massasjen med økt prestasjon og for å forebygge og bearbeide skader. Dersom man ikke er idrettsutøver, kan vi likevel anbefale denne massasjen. Slitasje og belastningsskader kan forekomme fra dårlig sittestilling og holdning, i tillegg til gjentatte ensidige bevegelser i hverdagen. Idrettsmassasje er en dynamisk og energisk massasjeform som kombineres med uttøyninger og kan oppleves litt mer smertefull. Velg denne massasjen for å bedre utholdenhet, prestasjonsevne, og restitusjon, samt forebygge skader, øke blodsirkulasjonen og lymfedreneringen.

50 min kr 1290,-
80 min kr 1990,-

Massasje egner seg for alle, spesielt kan vi anbefale det til gravide. Under en graviditet kan man plages av hovenhet og vannoppsamling i kroppen eller ømhet i ledd og muskler. Massøren tilpasser massasjen og informerer deg underveis om hvordan du kan ligge for at massasjen skal være behagelig.

25 min (rygg/nakke eller ben) kr 710,-
50 min kr 1190,-
80 min kr 1790,-

En spesiell massasjeform hvor massøren bruker glatte, varmede stener som en forlengelse av deres armer. Varmen fra stenene virker avslappende i tillegg til å varme opp muskulaturen slik at massøren kan jobbe enda dypere. De varme stenene plasseres ulike steder på kroppen for å stimulere energistrømmen. Behandlingen kombinerer stenmassasje med klassisk svensk oljemassasje. Anbefales for de som ønsker å virkelig slappe av, har ømme muskler og er glad i varme.

50 min kr 1290,-

En helt unik massasjeform som kombinerer damp, urter, hender og varm olje. Du får tilført kontinuerlig varme fra damp som strømmer gjennom utvalgte urter, blomster og krydder som forplanter seg dypt i dine muskler, samtidig som huden tilføres vitaminer, mineraler og antioksidanter. Urtestemplene inneholder middelhavssalt som gir en lett kroppspeeling. Urtene velges ut i fra ditt behov i samtale med terapeuten feks avslappende, oppkvikkende, lindrende, fuktgivende eller mot acne og eksem med mer.

Behandlingen har vunnet pris som Europas beste spabehandling og vi er eneste spa i Norge hvor den utføres.

Hel kropp
75 min kr 1850,-
Hel kropp + ansikt
100 min kr 2500,-
UrteSPA pakke inkl SPA og hvile 3 timer (utføres kun avd. solsiden)
kr 2730,-

En detoxbehandling for kroppen som fjerner døde hudceller, overflødig talg, avfallsstoffer og virker utrensende. Leiren gir naturlig velvære, og anbefales som behandling for leddplager, stressede og slitne muskler. Leiren pensles på hele kroppen før en varmeinnpakning. Vi anbefaler dette før en massasjebehandling for en større spaopplevelse, de fleste vil ha behov for hvile i vår relax-avdeling samt væsketilførsel etter en leireinnpakning.

45 min kr 990,-

Hele kroppen masseres med saltpeeling, som etterlater huden myk og smidig. Perfekt som avslutning etter et SPA-opphold, da huden din allerede er svært fuktig, vil den få en renessanse fra saltpeelingen. Behandlingen avsluttes i en lett efflurasjemassasje med tilpasset kroppsprodukt. Vi anbefaler gjerne peeling før en massasje for ytterligere velvære.

25 min kr 795,-

Hele kroppen masseres med peeling for å fjerne tørr hud og etterlate kroppen myk og smidig. Deretter smøres kroppen med en selvbrunende krem.

50 min kr 900,-