kr 549,00

50 ml

Solbeskyttelse og settingspray for make-up i ett. Beskytter den følsomme huden i ansiktet samtidig som den holder din makeup frisk hele dagen.Share

UV beskyttelse og setting spray for makeup i ett og samme produkt! Vi introduserer den første +70% økologisk sertifiserte SPF 30 Makeup Setting Spray.

Fordeler

  • Beskytter den følsomme huden i ansiktet og samtidig holder din makeup frisk hele dagen.
  • Den reduserer synligheten av porer, fine linjer og rynker.
  • Beskytter mot skadelige UV-stråler fra solen med bredspektret SPF 30.
  • Mykgjørende og fuktighetsgivende.
  • Beskytter akkurat der hvor du sprayer!
  • Mattende finish.

Slik bruker du produktet

  1. Rist godt før bruk.
  2. Hold flasken 15-20 cm unna ansiktet, spray jevnt over ansikt og hals med øynene lukket.
  3. La det tørke.

Merk : Oppbevar ikke ved temperaturer over 48℃. Ikke bruk i nærheten av flamme, gnist eller under røyking.

Om COOLA

Vårt mål er å skjemme bort din, til tider krevende, men alltid dyrebare, hud med de reneste og mest miljøvennlige produkter. Mange kjenner nok til det å være opptatt av hva vi utsetter kroppen for når vi spiser, men tross alt er det også viktig å være bevisst på hva du smører på kroppen. Vi gjør en koordinert innsats for å videreutvikle vår produktserie ved hjelp av ingredienser som er økologiske, bærekraftig og ikke minst fremskaffet lokalt. Eksklusive og grønne produkter, som hver og en beskytter og pleier din hud med vitaminer, naturlige filtre og antioksidanter. Og de er naturligvis er fri for parabener, PABA, petroleum og ftalater. Som forkjemper for både forskning og utdannelse, donerer COOLA til Melanoma Research Alliance og Healthy Child Healthy World og i tillegg utallige lokale organisasjoner og initiativer. Med tilhold i solrike og trendy San Diego, fortsetter COOLA med å inspirere og bane vei i solpleiebransjen. Og fordi vi produserer våre partier i begrensede mengder flere steder spredt ut over hele USA, er vi i stand til at å endre våre sammensetninger av ingredienser ofte og dra fordel av nyutvikling og kunnskap innenfor solvitenskap. Vi streber alltid etter å gjøre hver enkelt kunde fornøyd. COOLA tilbyr høykvalitets sol- og hudpleieprodukter, som både er milde og eksklusive nok til at fylle alle daglige hudpleiebehov – fra topp til tå. Produktene passer til alle, også de med sensitiv hud og barn.

Nøkkelingredienser

Den avanserte sammensetningen inneholder både agurk- og aloe vera ekstrakter, som lindrer og gjenoppfrisker huden. Inneholder også hyaluronsyre som er kjent for å binde fukt og som er mykgjørende og fuktighetsgivende på huden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COOLA Makeup Setting Spray Organic Sunscreen SPF 30”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!