kr 499,00

2-i-1 børste som fungerer med alle konsistenser!Share

BY TERRY Dual-Ended Liquid & Powder Brush

Fordeler

  • 2-i-1 børste som fungerer med alle konsistenser!

Slik bruker du produktet

  1. Den store fluffy børsten brukes til kompakt- og løst pudder og den mindre børsten brukes til gelé- og kremkonsistenser
  2. I tillegg til dette kan man med fordel bruke den store fluffy siden ved påføring av for eksempel setting pudder over hele ansiktet og den mindre siden når man jobber med konturering.

Historien om By Terry

By Terry er et fransk premiummerke med en velsammensatt portefølje av kvalitetssminke og hudpleieprodukter som passer for alle aldre. Produktene er luksuriøse, innovative og multifunksjonelle og har hudforbedrende og lysreflekterende egenskaper. Blandt bestselgerne finner vi banebrytende Hyaluronic Hydra Powder – det første pulverproduktet på markedet som inneholder hyaluronsyre og Baum de Rose leppepomade, et prisvinnende kultprodukt som fukter alt fra lepper til neglebånd. Grunnlegger Terry de Gunzberg har over 35 års erfaring som innovativ produktutvikler og har en forkjærlighet for både hyaluronsyre og roser – og det er rundt disse ingredienser hun har bygget merkets to hovedserier.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BY TERRY Dual-Ended Liquid & Powder Brush”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!