SALG 23%
kr 599,00
  • Inneholder:
  • 1 x Classic Spray SPF30 Pina Colada, 60 ml
  • 1 x Classic Face Lotion SPF30 Cucumber, 25 ml
  • 1 x Classic Liplux SPF30 Lip Balm Original, 4,2 g
  • 1 x Radical Recovery After Sun Lotion, 60 ml

Dette settet med 4 «must-have» produkter vil holde deg beskyttet fra topp til tå, samtidig som de virker nærende og pleiende til huden din. Med produkter for ansikt, lepper, kropp og en beroligende After Sun Lotion, har du alt du trenger for en dag i solen.Share

Dette settet med 4 «must-have» produkter vil holde deg beskyttet fra topp til tå, samtidig som de virker nærende og pleiende til huden din. Med produkter for ansikt, lepper, kropp og en beroligende After Sun Lotion, har du alt du trenger for en dag i solen.

Inneholder:

Classic Spray SPF30 Pina Colada, 60 ml

Solbeskyttelse på spray til både kropp og ansikt! De er naturlig og delikate på duft, ultralette og oppleves ikke klissete på huden. De er superenkle å bruke og man kommer til overalt, og den fungerer til og med når man sprayer opp ned. De er vann- og svetteresistente, samt fukter og pleier huden så du føler velvære med optimal beskyttelse mot solen. Den er super å ha med på tur for å spraye ekstra på utsatte steder og til den som vil ha en enkel og kjapp påføring. Passer alle hudtyper og spesielt ideell for de med en aktiv livsstil og de som trenger solbeskyttelse raskt og enkelt! Gir en bredspekter SPF beskyttelse og er vannfast i opptil 40 minutter.

Classic Face Lotion SPF30 Cucumber, 25 ml

En silkemyk solkrem for ansikt med SPF 30 som beskytter huden mot både UVA- og UVB stråler, gir en matt finish og oppleves ikke fet på huden. Denne solkremen passer like godt til hverdags som på stranden. Da den har en lett konsistens, er den også fin å bruke under sminke.

Classic Liplux SPF30 Lip Balm Original, 4,2g

Økologisk lip balm med bredspektret UVA-/UVB-beskyttelse og naturlig fruktsmør som gir fuktighet, jevner ut og tar vare på tørre, sprukne lepper.

Radical Recovery After Sun Lotion, 60 ml

Som en næringsrik «shot» for huden! En After Sun Lotion som  inneholder kraftfulle antioksidanter og næringsrike, beroligende ingredienser som lindrer solbrent hud.

Om COOLA

Vårt mål er å skjemme bort din, til tider krevende, men alltid dyrebare, hud med de reneste og mest miljøvennlige produkter. Mange kjenner nok til det å være opptatt av hva vi utsetter kroppen for når vi spiser, men tross alt er det også viktig å være bevisst på hva du smører på kroppen. Vi gjør en koordinert innsats for å videreutvikle vår produktserie ved hjelp av ingredienser som er økologiske, bærekraftig og ikke minst fremskaffet lokalt. Eksklusive og grønne produkter, som hver og en beskytter og pleier din hud med vitaminer, naturlige filtre og antioksidanter. Og de er naturligvis er fri for parabener, PABA, petroleum og ftalater. Som forkjemper for både forskning og utdannelse, donerer COOLA til Melanoma Research Alliance og Healthy Child Healthy World og i tillegg utallige lokale organisasjoner og initiativer. Med tilhold i solrike og trendy San Diego, fortsetter COOLA med å inspirere og bane vei i solpleiebransjen. Og fordi vi produserer våre partier i begrensede mengder flere steder spredt ut over hele USA, er vi i stand til at å endre våre sammensetninger av ingredienser ofte og dra fordel av nyutvikling og kunnskap innenfor solvitenskap. Vi streber alltid etter å gjøre hver enkelt kunde fornøyd. COOLA tilbyr høykvalitets sol- og hudpleieprodukter, som både er milde og eksklusive nok til at fylle alle daglige hudpleiebehov – fra topp til tå. Produktene passer til alle, også de med sensitiv hud og barn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COOLA Travel Set, (solkrem for kropp + solkrem for ansikt + leppebeskyttelse + aftersun)”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!