kr 429,00

1,64 g

Kremet øyenskygge, 3-i-1 eyeliner, illuminator og øyenskygge, i ett og samme produkt.

Nullstill


Share

Bestselgende 3-i-1 øyenskygge. «Glam opp» øynene på et øyeblikk med den ikoniske Ombre Blackstar øyenskyggen; en eyeliner, illuminator og øyenskygge i ett produkt!

Fordeler

  • Den luksuriøst kremete konsistensen jobber for å jevne ut ujevnheter i hudens tekstur, og gi øyeområdet en fremhevet og løftet effekt.
  • Den praktiske blyantapplikatoren gir en rask og enkel påføring som sitter hele dagen.
  • Tilgjengelig i 6 nyanser.

Slik bruker du produktet

  1. Tegn en linje langs vipperøttene for en liner-effekt.
  2. Påfør øyenskygge på øvre øyelokk som en primer. Bland inn i huden med fingertuppene for raskt å skape en smokey-eye-effekt

Nøkkelingredienser

  • Inneholder ekstrakter fra svarte tahitiske perler, som er rike på kalsium og antialdringsproteiner, produktet hjelper til med å pleie huden rundt øyeområdet og bidrar til en jevn påføring. Selvklebende polymerer virker vannavstøtende for en holdbar formel.

Historien om By Terry

By Terry er et fransk premiummerke med en velsammensatt portefølje av kvalitetssminke og hudpleieprodukter som passer for alle aldre. Produktene er luksuriøse, innovative og multifunksjonelle og har hudforbedrende og lysreflekterende egenskaper. Blandt bestselgerne finner vi banebrytende Hyaluronic Hydra Powder – det første pulverproduktet på markedet som inneholder hyaluronsyre og Baum de Rose leppepomade, et prisvinnende kultprodukt som fukter alt fra lepper til neglebånd. Grunnlegger Terry de Gunzberg har over 35 års erfaring som innovativ produktutvikler og har en forkjærlighet for både hyaluronsyre og roser – og det er rundt disse ingredienser hun har bygget merkets to hovedserier.

 

Tilleggsinformasjon
Farge

N1 BLACK PEARL, N3 BLOND OPAL, N4 BRONZE MOON, N5 MISTY ROCK, N6 FROZEN QUARTZ, N15 OMBRE MERCURE

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BY TERRY Ombre Blackstar Eyeshadow”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!