kr 579,00

En lett øyenskygge i en helt unik formel som er en hybrid mellom krem og pudder. Den legger seg ikke i fine linjer og drysser ikke. Formelen er utrolig enkel å jobbe med, du trenger ikke engang en børste, men kan enkelt påføres med fingrene! Paletten inneholder 5 nyanser inspirert av himmelens naturlige skjønnhet. Nyansene varierer fra satin til skimmer.

Dawn palett: Kalde toner inspirert av daggry.

Dusk palett: Varme toner inspirert av skumring.

Nullstill


Share

BESKRIVELSE

En lett øyenskygge i en helt unik formel som er en hybrid mellom krem og pudder. Den legger seg ikke i fine linjer og drysser ikke. Formelen er utrolig enkel å jobbe med, du trenger ikke engang en børste, men kan enkelt påføres med fingrene! Paletten inneholder 5 nyanser inspirert av himmelens naturlige skjønnhet. Nyansene varierer fra satin til skimmer. Dawn palett: Kalde toner inspirert av daggry. Dusk palett: Varme toner inspirert av skumring.

BRUK

Påfør med fingertuppene, eller med en børste om du ønsker. Legg lag på lag for å skape mer intensitet og dybe: 1 lag for et lett strøk av farge, 2 lag for mer dyp farge og 3 lag for en mettet og intens look. Tips: Påfør en lysere farge for å fremheve brynsbenenet og øyekroken. Miks gjerne sammen farger for å skreddersy din egen nyanse.

Tilleggsinformasjon
Farge

DUSK, DAWN

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “bareMinerals Bounce & Blur Eyeshadow Palette”