kr 365,00

2,6 g

Få fuktighet, farge og glans i ett og samme produkt – en skikkelig fuktboost for leppene dine!

En leppestift med hyaluronsyre som har hudpleiefordelene til en intenst fuktighetsgivende leppepomade og fargen og glansen til en leppestift.

 

Nullstill


Share

Hyaluronic Hydra Balm gir fuktighet, farge og glans i ett og samme produkt – en skikkelig fuktboost for leppene dine! En leppestift med hyaluronsyre som har hudpleiefordelene til en intenst fuktighetsgivende leppepomade og fargen og glansen til en leppestift.

Fordeler

  • Du får en «fuktinjeksjon» til leppene.
  • Pleiende formel med unik fuktighetsgivende hyaluronsyre, som kan binde opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann, som igjen gir en skikkelig «fuktinjeksjon» til leppene.
  • Høyglanset finish gir en illusjon av synlig fyldigere lepper som varer hele dagen.
  • Resultatet er øyeblikkelig fyldige og sunne lepper, med en ren jevn farge og en ren, blank finish.
  • UV-beskyttelse.
  • 100 % vegansk formel.
  • Tilgjengelig i 6 forskjellige nyanser.

Slik bruker du produktet

  1. Påfør med aplikatoren direkte på leppene og bygg det resultatet du ønsker: ett lag for et jevnt og mykt resultat eller to lag for et mer fargeintensivt resultat.

Nøkkelingredienser

En pleiende formel med unik fuktighetsgivende hyaluronsyre, som kan binde opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann, som igjen gir en skikkelig «fuktinjeksjon» til leppene. Kombinert med et vannglanskompleks skapes glans mens mikropigmenter i krystallfarge skaper en klar, jevn farge for naturlige lepper.

Historien om By Terry

By Terry er et fransk premiummerke med en velsammensatt portefølje av kvalitetssminke og hudpleieprodukter som passer for alle aldre. Produktene er luksuriøse, innovative og multifunksjonelle og har hudforbedrende og lysreflekterende egenskaper. Blandt bestselgerne finner vi banebrytende Hyaluronic Hydra Powder – det første pulverproduktet på markedet som inneholder hyaluronsyre og Baum de Rose leppepomade, et prisvinnende kultprodukt som fukter alt fra lepper til neglebånd. Grunnlegger Terry de Gunzberg har over 35 års erfaring som innovativ produktutvikler og har en forkjærlighet for både hyaluronsyre og roser – og det er rundt disse ingredienser hun har bygget merkets to hovedserier.

 

Tilleggsinformasjon
Farge

N1 SEXY NUDE, N2 NUDISSIMO, N3 TEA TIME, N4 DARE TO BARE, N5 SECRET KISS, N6 LOVE AFFAIR

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BY TERRY Hyaluronic Hydra Balm”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!