kr 389,00

3 g

Den kremete teksturen til ETERNAL GRACE LIPSTICKs gir en naturlig finish. Formelen med mangosmør og granatepleolje nærer leppene og er kjent for sin fuktighetsgivende effekt. Dette gjør den spesielt behagelig å ha på.

Limited edition utgaven er en hyllest til leppestift, inspirert av grande dame’s of glitz and glamour. Kommer i fire bare må-ha farger.

 

 

 

 

Nullstill


Share

Limited edition utgaven er en hyllest til leppestift, inspirert av grande dame’s of glitz and glamour. Kommer i fire bare må-ha farger.

Fordeler

  • Formelen med mangosmør og granatepleolje nærer leppene.
  • Fuktighetsgivende.
  • Kremete tekstur.
  • Behagelig å ha på.

BABOR 01 On the Beach with Brigitte Lipstick

Brigitte Bardot tok verden med storm, høye smell, eyeliner og en bæraktig leppestift – hippie chic på sitt beste. Berrige mouve-nyansen «On the Beach with Brigitte» setter prikken over i-en til enhver look.

BABOR 02 Breakfast with Audrey Lipstick

Audrey Hepburn, kjent for sin klassiske stil og naturlige skjønnhet, var et ikon for Hollywoods gullalder. Hennes ikoniske utseende er inspirasjonen til ETERNAL GRACE LIPSTICK «Breakfast with Audrey». Denne dus rosa fargen er perfekt for enhver anledning og gir et snev av glamour.

BABOR 03 Diamonds for Marilyn Lipstick

Marilyn Monroe var kjent for sin sensuelle karisma og forførende røde leppestift. ETERNAL GRACE LIPSTICK «Diamonds for Marilyn» er en dempet rosenrød farge som fanger essensen av Marilyn og forvandler hver kvinne til en strålende diva.

BABOR 04 In Love with Grace Lipstick

Perlekjede, myke krøller og en korallrød farge på leppene. Til minne om Grace Kelly i hennes ikoniske rolle i «Rear Window», skinner ETERNAL GRACE LIPSTICK «In Love with Grace». Korallrød er et skikkelig blikkfang og gir et snev av Hollywood-glamour til ethvert utseende.

Tilleggsinformasjon
Farge

01 ON THE BEACH WITH BRIGITTE, 02 BREAKFAST WITH AUDREY, 03 DIAMONDS FOR MARILYN, 04 IN LOVE WITH GRACE

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Babor Limited Edition Eternal Grace Lipsticks (kommer i fire bare må-ha farger)”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!