kr 1.039,00

30 ml

Gjennomsiktig primer for å skape den perfekte basen samtidig som den motvirker synlige aldringstegn.

For best resultat påføres primeren under Terrybly Densiliss Foundation.

 

 

På lagerShare

Denne banebrytende anti-rynkeprimeren bruker eksklusiv Densiliss®-teknologi for å skape den perfekte basen som samtidig motvirker synlige aldringstegn.

Fordeler

  • Skaper en perfekt base.
  • Motvirker synlige aldringstegn.
  • Klar primer som jevner ut hudtone og tekstur samtidig som den gir en naturlig matt finish.
  • Den serumlignende formelen smelter inn i huden og fungerer som en intensiv hudpleiebehandling takket være den unike Densiliss-teknologien basert på to nøkkelkomponenter:
  • Mimetic Factor , en patentert planteaktiv ingrediens (Hibiscus planteekstrakt) som bidrar til å øke kollagenproduksjonen, forbedre hudens elastisitet og minimere forekomsten av fine linjer slik at huden ser fyldigere og fastere ut.
  • Flawless Time Controla (F.T.C), lysreflekterende pudder som korrigerer hudtonen ved å viske ut fine linjer, rynker og ufullkommenheter for å gjenopprette hudens naturlige glød.
  • Passer for alle hudtyper.
  • 100 % vegansk formel.

Slik bruker du produktet

  1. For best resultat påføres primeren under Terrybly Densiliss Foundation.

Historien om By Terry

By Terry er et fransk premiummerke med en velsammensatt portefølje av kvalitetssminke og hudpleieprodukter som passer for alle aldre. Produktene er luksuriøse, innovative og multifunksjonelle og har hudforbedrende og lysreflekterende egenskaper. Blandt bestselgerne finner vi banebrytende Hyaluronic Hydra Powder – det første pulverproduktet på markedet som inneholder hyaluronsyre og Baum de Rose leppepomade, et prisvinnende kultprodukt som fukter alt fra lepper til neglebånd. Grunnlegger Terry de Gunzberg har over 35 års erfaring som innovativ produktutvikler og har en forkjærlighet for både hyaluronsyre og roser – og det er rundt disse ingredienser hun har bygget merkets to hovedserier.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BY TERRY Terrybly Densiliss Primer”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!