kr 225,00

Inneholder:

1 x Re-charge Black Pepper Bath & Shower Gel, 50 ml
1 x Coastal Cypress & Sea Fennel Bath & Shower, Gel 50 ml
1 x Neon Amber Bath & Shower Gel, 50 ml
1 x Dark Leather Bath & Shower Gel, 50 ml

Bytt ut de vanlige smell bon-bonene med Molton Browns raffinerte, men lekne versjoner. Med Molton Browns bestselgende bad- og dusjsåper til kroppen, som dufter av treverk og krydder. Danderes midt i de glade kaoset på julebordet eller legges i julestrømpen.Share

Bytt ut de vanlige smell bon-bonene med Molton Browns raffinerte, men lekne versjoner. Med Molton Browns bestselgende bad- og dusjsåper til kroppen, som dufter av treverk og krydder. Danderes midt i de glade kaoset på julebordet eller legges i julestrømpen.

Inneholder:

1 x Re-charge Black Pepper Bath & Shower Gel, 50 ml
1 x Coastal Cypress & Sea Fennel Bath & Shower, Gel 50 ml
1 x Neon Amber Bath & Shower Gel, 50 ml
1 x Dark Leather Bath & Shower Gel, 50 ml

Årets jule-emballasje er fantastisk dekorert med et gullfarget mønster av vintersitrus og festlige krydder. Dette for å feire Molton Browns nye Festive Limited Edition-kolleksjon, Marvellous Mandarin & Spice, en luksuriøs moderne vri på en klassisk britisk julekake.

Molton Brown jobber side om side med sine parfymerier for å gi deg langvarige, særpregede dufter du vil elske. Molton Brown sine kolleksjoner av Eaux de Parfum and Toilette, ikoniske bade-, kropps-, hår- og hjem-kolleksjoner er produsert i England, og har fra dag én aldri vært testet på dyr. Molton Brown kjemper for skjønnhet på måter som er bedre for miljøet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Molton Brown Woody & Aromatic Christmas Cracker (4x50ml bad-og dusjsåpe)”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!