kr 280,00

300 ml

Dark Leather Bath & Shower Gel er en prisbelønt bad- og dusjsåpe fra Molton Brown. Treaktige og røykfylte noter setter sansene i brann og etterlater deg med en dypt berusende duft.

Intens. Mørk. Gåtefull.Share

Dark Leather Bath & Shower Gel er en prisbelønt bad- og dusjsåpe fra Molton Brown. Treaktige og røykfylte noter setter sansene i brann og etterlater deg med en dypt berusende duft.

Duften

Toppnoter: elemi, svart te og lilla basilikum.
Hjertenoter: furu, tobakk og bjørk.
Bunnoter: vetiver, lær og cade.

Duftfamilie: Woody.

Tips: Om du liker denne duften vil du også like Mesmerising Oudh & Gold Accord, Tobacco Absolute og Re-charge Black Pepper.

Utforsk

London via Sibir
Skumringen ligger som et teppe over innsjøen, omringet av fjell og gamle skoger. Forkullet bjørk knitrer på et bål. Et lærbundet gammelt atlas ligger åpent. Tenn villmarken på platået.

Intens. Mørk. Gåtefull.

Slik bruker du produktet

  1. Bruk i dusjen eller hell noen dråper i badet.
  2. Vi anbefaler at du avslutter ditt baderituale med Molton Brown Dark Leather Body Lotion for ekstra fuktighet og pleie til huden.

Molton Brown jobber side om side med sine parfymerier for å gi deg langvarige, særpregede dufter du vil elske. Molton Brown sine kolleksjoner av Eau de Parfum and Toilette, ikoniske bade-, kropps-, hår- og hjem-kolleksjoner er produsert i England, og har fra dag én aldri vært testet på dyr. Molton Brown kjemper for skjønnhet på måter som er bedre for miljøet.

Vegansk*, ikke testet på dyr, laget i England og produsert på ansvarlig vis.
* Ingen ingredienser av animalsk opprinnelse.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Molton Brown Dark Leather Bath & Shower Gel 300 ml”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!