kr 69,00
  • Inneholder:
  • 4 x Elderberry & echinacea
  • 4 x Lemon, ginger & manuka honey
  • 4 x Feel New
  • 4 x Three Mint
  • 4 x Night Time

Et perfekt lite urteeventyr! En magisk boks med fem typer Pukka te. Alle har vunnet pris for smak og sammensetning.

Kun 1 på lagerShare

Et perfekt lite urteeventyr! En magisk boks med fem typer Pukka te. Alle har vunnet pris for smak og sammensetning.

Elderberry & echinacea

Te som gir deg en lindrende og støttende følelse, med urter som er perfekt ved forkjølelse. Satt sammen av modne, ville bjørnebær og solmodne solbær, viltvoksende hylleblomst og et hint av solhatt. En te som gir deg følelsen av varme og velvære. Nyt den fruktige varmen.

Lemon, ginger & manuka honey

En søt-krydret smak av sitronskall fra solmodne Sicilianske sitroner, ingefærrot og hylleblomst – smaksatt med et hint av manuka honning. Varmer kropp og sinn, perfekt ved forkjølelse.

Feel New

Pukka Feel New, tidligere Detox, har fått nytt navn og ny formel, men har fortsatt den samme fantastiske smaken. Feel New inneholder en deilig blanding av anisfrø, fennikel, kardemomme og superkrydderet gurkemeie, avrundet med harmoniserende lakris. Tidligere inneholdt Pukka Detox sellerifrø, men dette er nå byttet ut med gurkemeie.

Feel New gir deg en deilig, frisk og ny følelse gjennom hele dagen, samtidig som te-blandingen opprettholder sin opprinnelige hensikt som er å støtte kroppens naturlige prosesser.

Three Mint

Tre av verdens fineste, økologiske myntesorter, spearmint, peppermynte og åkermynte, er her samlet for å gi deg en avkjølende følelse.

Night Time

Pukka Night Time urtete er en te som hjelper deg til å finne kveldsro, slik at du kan få en god natts søvn og energi til å møte en ny dag. Teen inneholder en unik blanding av havregress (glutenfri), lavendel og søte limeblomster, avrundet med harmoniserende søt lakris. En perfekt drikke før leggetid – la søvnen komme.

100% økologisk. Koffeinfri.

Alle Pukkas teer er sertifisert Fair for Life, og flere inneholder også Fair Wild™ ingredienser. Pukka er også medlem av 1% for the planet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pukka Herbal Collection, Collections (inneholder 5 forskjellige smaker)”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!