Good For Me Betakaroten Gold

kr 299,00

60 stk

Betakaroten Gold er utviklet for å gi deg en sunn og naturlig sommerglød hele året. Dette er en av Norges favoritter innen kosttilskudd!


Kategori Brand:


Share

Den norske sommeren er kort. Heldigvis finnes det løsninger mot bleke ben og livløse vinteransikt.

Du kan fly sørover med jevne mellomrom. Du kan grille huden gammel i et solstudio. Du kan spraye på deg en farge som forsvinner etter noen dager. Eller du kan ta en Betakaroten Gold om dagen.

Velger du Betakaroten Gold, får du farge fra innsiden – uten at det skader huden din. Faktisk er det med på å beskytte den. Betakaroten er nemlig en kraftig antioksidant som blir til vitamin A i kroppen. Det bidrar til å beskytte cellene dine mot skader, samtidig som det farger huden din.

Vi har hentet betakaroten fra en av naturens beste kilder, nemlig grønnalger (Dunaliella salina). I tillegg har vi tilsatt kokosolje slik at kroppen din tar opp enda mer av betakarotenet, og kobber som bidrar til normal hudpigmentering.

Ingen skader. Ingen skjolder. Kun sunn hud med naturlig glød. Kanskje ikke så rart at Betakaroten Gold er elsket av titusenvis av nordmenn?
NÆRINGSINNHOLD:
INGREDIENSER:
Mellomkjedete triglyserider fra kokosolje, emulgator (glyserolmonostearat), naturlig betakaroten (Dunaliella salina), DL-alfa-tokoferylacetat, kobbersulfat. Vegansk softgel: karragenan, modifisert stivelse, stabilisator (glyserol), renset vann, fargestoff (jernoksid).

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Good For Me Betakaroten Gold”