kr 499,00

7 x 2 ml

Med økende alder fortsetter den naturlige produksjonen av kollagen i huden å avta, noe som får huden til å miste elastisitet og produsere flere rynker. De aktive ingrediensene i Collagen Booster Ampoules støtter hudens elastisitet og reduserer rynker når de brukes regelmessig. I tillegg ser huden fastere ut og plumpes opp fra innsiden.

Passer for: voksen hud.Share

BABOR Ampoule Concentrates kalles gjerne «skjønnhets-skaperen», fordi den spesielt høye virkestoffkombinasjonen er formulert på en slik måte at den tas ekstra godt opp i huden; trekker inn uten å etterlate rester og
derfor virker ekstra raskt og effektivt.
7 sterile enkeltporsjoner med 2 ml konsentrert virkestoffpower gir synlige resultater etter bare én uke. Individuelt
kombinert med andre 7-dagers kurer kan pleieresultatene økes og intensiveres videre i løpet av 3 til 4 uker.

COLLAGEN BOOSTER AMPULLE:

Med økende alder fortsetter den naturlige produksjonen av kollagen i huden å avta, noe som får huden til å miste elastisitet og produsere flere rynker. BABOR-eksperter har kombinert sin nåværende kunnskap om anti-aldring hudpleie i Collagen Booster Ampoule Konsentrater og utviklet et konsentrat designet for å bekjempe tap av hudtone og elastisitet. Beriket med spesielt formulerte ingredienser, støtter de aktive ingrediensene i Collagen Booster Ampoule Concentrates bevaring av kollagennettverket for å sikre mer elastisitet og yngre hud.

For å støtte naturlig kollagenproduksjon, er Collagen Booster Ampoule Concentrates infundert med et nøyaktig balansert peptidkompleks som forbedrer hudens elastisitet.
Proteinenzymer fra mikroalge Chlorella vulgaris og hvit lupin fremmer aktivering av ulike komponenter i den ekstracellulære matrisen og styrker hudens fasthet.
En spesiell tripeptid støtter bevaring av kollagenfibre i huden for mer fasthet og elastisitet.

Et plantebasert aminosyrekompleks støtter hudregenerering og den naturlige anti-aldringsprosessen.

Collagen Booster Ampoule Concentrates gir voksen hud med tap av elastisitet en sårt tiltrengt plumping effekt; de inneholder også et peptidkompleks for å opprettholde og bygge kollagenstrukturer.
Videre inneholder det aktive ingredienskomplekset sakkarider og panthenol for å gi ekstra hudpleieboost ved å fukte og berolige huden.

SLIK BRUKER DU PRODUKTET:

Brukes som en kur i 1 uke.

  1. Brekk halsen av glassampullen med et tissue eller ampullåpneren i den nederste fargeringen.
  2. Ampullen påføres ansikt, hals og dekolleté morgen og/eller kveld etter rensing,
  3. Trykkes inn i huden med håndflatene og får virke før det legges på en pleiekrem.

CLEANBEAUTY

  • Gluten-free
  • Lactose-free
  • Mineral oil free
  • Paraben-free
  • PEG-free
  • Silicone-free
  • free of microplastics

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Babor Ampuller Collagen Booster”