kr 299,00

4,2 g

En farget lip balm med SPF30 som beskytter, nærer og fukter leppene, så de ser sunne, fyldige og ungdommelige ut.

Finnes i 4 ulike nyanser med naturlig duft og farge som passer til alle hudtyper.

Farge: Firecracker (Bold Red), Smak: Hibiscus

 Share

En farget mineral SPF lip balm som beskytter med en lekker og diskret fuktighetsgivende farge. Hver Mineral Liplux har sin egen unike nyanse og smak som holder leppene dine myke og optimalt beskyttet.

Fordeler

  • Mer enn 70% økologisk sertifiserete ingredienser.
  • Bredspektret SPF 30 UVA/UVB beskyttelse.
  • Ikke-nano zinkoxid og titaniumdioxid.
  • Vannresistent i opptil 40 minutter.
  • Cupuacusmør og mongongoolje nærer leppene.
  • Naturlig smak.
  • Reef-friendly i henhold til Hawaii-lovgivningen (Act 104).
  • Non-nano mineral beskyttelse.
  • Lett og oppbyggbar formel.
  • Finnes i 4 ulike nyanser med naturlig duft og farge som passer til alle hudtyper.

Om COOLA

Vårt mål er å skjemme bort din, til tider krevende, men alltid dyrebare, hud med de reneste og mest miljøvennlige produkter. Mange kjenner nok til det å være opptatt av hva vi utsetter kroppen for når vi spiser, men tross alt er det også viktig å være bevisst på hva du smører på kroppen. Vi gjør en koordinert innsats for å videreutvikle vår produktserie ved hjelp av ingredienser som er økologiske, bærekraftig og ikke minst fremskaffet lokalt. Eksklusive og grønne produkter, som hver og en beskytter og pleier din hud med vitaminer, naturlige filtre og antioksidanter. Og de er naturligvis er fri for parabener, PABA, petroleum og ftalater. Som forkjemper for både forskning og utdannelse, donerer COOLA til Melanoma Research Alliance og Healthy Child Healthy World og i tillegg utallige lokale organisasjoner og initiativer. Med tilhold i solrike og trendy San Diego, fortsetter COOLA med å inspirere og bane vei i solpleiebransjen. Og fordi vi produserer våre partier i begrensede mengder flere steder spredt ut over hele USA, er vi i stand til at å endre våre sammensetninger av ingredienser ofte og dra fordel av nyutvikling og kunnskap innenfor solvitenskap. Vi streber alltid etter å gjøre hver enkelt kunde fornøyd. COOLA tilbyr høykvalitets sol- og hudpleieprodukter, som både er milde og eksklusive nok til at fylle alle daglige hudpleiebehov – fra topp til tå. Produktene passer til alle, også de med sensitiv hud og barn.

Nøkkelingredienser

Økologisk Cupuaçusmør og mongongo-olje gir den en ultra-kremet konsistens, som hjelper med å mykgjøre, nære og fukte leppene, så de ser sunne, fyldige og ungdommelige ut.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COOLA Mineral Liplux Tinted Lipbalm SPF 30, Firecracker”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!