COOLA Mineral Face Matte Tint Moisturizer SPF 30 Unscented

kr 499,00

50 ml

Produktet selges til redusert pris pga dato 05/2020

På lager


Kategorier , , Stikkord , , , , Brand:


Share

En silkemyk krem med lett lys fargetone som passer for alle hudtyper, også de med sensitiv og fet hud. Beskytter huden mot både UVA- og UVB stråler med SPF 30, gir en matt finish og oppleves ikke fet på huden. Fungerer som en primer før makeup. Vannfast i opptil 40 minutter

Om Mineral Collection:

COOLA Mineral Collection er en mineralbasert serie som inneholder unike konsistenser og nyanser som er tilpasset ulike hudtyper og hudtoner. Den inneholder ingen fysiske aktiver i nanostørrelse. Vi formulerer våre mineral solkremer helt unikt ved å skille og innkapsle hvert aktiv i et forsøk på å holde dem adskilt. Ved bruk av denne metoden unngår man den typiske hvite hinnen av solkrem på huden. Gir den beste beskyttelsen ved at de aktive partiklene jevnt reflekterer bort UV-strålene. De tåler kontakt med korallrev og er vannfast opptil 80 minutter.

Om COOLA: 

Vårt mål er å skjemme bort din, til tider krevende, men alltid dyrebare, hud med de reneste og mest miljøvennlige produkter. Mange kjenner nok til det å være opptatt av hva vi utsetter kroppen for når vi spiser, men tross alt er det også viktig å være bevisst på hva du smører på kroppen. Vi gjør en koordinert innsats for å videreutvikle vår produktserie ved hjelp av ingredienser som er økologiske, bærekraftig og ikke minst fremskaffet lokalt. Eksklusive og grønne produkter, som hver og en beskytter og pleier din hud med vitaminer, naturlige filtre og antioksidanter. Og de er naturligvis er fri for parabener, PABA, petroleum og ftalater. Som forkjemper for både forskning og utdannelse, donerer COOLA til Melanoma Research Alliance og Healthy Child Healthy World og i tillegg utallige lokale organisasjoner og initiativer. Med tilhold i solrike og trendy San Diego, fortsetter COOLA med å inspirere og bane vei i solpleiebransjen. Og fordi vi produserer våre partier i begrensede mengder flere steder spredt ut over hele USA, er vi i stand til at å endre våre sammensetninger av ingredienser ofte og dra fordel av nyutvikling og kunnskap innenfor solvitenskap. Vi streber alltid etter å gjøre hver enkelt kunde fornøyd. COOLA tilbyr høykvalitets sol- og hudpleieprodukter, som både er milde og eksklusive nok til at fylle alle daglige hudpleiebehov – fra topp til tå. Produktene passer til alle, også de med sensitiv hud og barn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COOLA Mineral Face Matte Tint Moisturizer SPF 30 Unscented”