kr 489,00

148 ml

Gi kroppen din det lille ekstra! Denne lette og pleiende økologiske solkremen tilfører ekstra fukt samtidig som den gir optimal beskyttelse med SPF 30. Designet for lange aktive dager i solen men også lett nok til daglig bruk.

Svak duft av kokos.Share

Gi kroppen din det lille ekstra! Denne lette og pleiende økologiske solkremen tilfører ekstra fukt samtidig som den gir optimal beskyttelse med SPF 30. Designet for lange aktive dager i solen men også lett nok til daglig bruk.

Fordeler

 • Mer enn 70% økologisk sertifiserte ingredienser.
 • Bredspektret SPF 30-beskyttelse.
 • Vannresistent opptil 80 minutter.
 • Ultra lett fugt og næring.
 • Designet til lange aktive dage i solen, men lett nok til daglig bruk.
 • Plantebasert oleosomteknologi optimerer yteevnen.
 • Antioksidantrik Plant Protection® hjelper med å bekjempe frie radikaler og fukter og nærer huden.
 • Vegansk.

Slik bruker du produktet

 1. Påfør rikelig mengde 15 minutter før du skal ut i solen.
 2. Gjenta umiddelbart etter mye bading, svette eller tørking med håndkle.
 3. Kombiner gjerne med COOLA SPRAY SPF30 TROPICAL COCONUT med samme duft.

Om COOLA

Vårt mål er å skjemme bort din, til tider krevende, men alltid dyrebare, hud med de reneste og mest miljøvennlige produkter. Mange kjenner nok til det å være opptatt av hva vi utsetter kroppen for når vi spiser, men tross alt er det også viktig å være bevisst på hva du smører på kroppen. Vi gjør en koordinert innsats for å videreutvikle vår produktserie ved hjelp av ingredienser som er økologiske, bærekraftig og ikke minst fremskaffet lokalt. Eksklusive og grønne produkter, som hver og en beskytter og pleier din hud med vitaminer, naturlige filtre og antioksidanter. Og de er naturligvis er fri for parabener, PABA, petroleum og ftalater. Som forkjemper for både forskning og utdannelse, donerer COOLA til Melanoma Research Alliance og Healthy Child Healthy World og i tillegg utallige lokale organisasjoner og initiativer. Med tilhold i solrike og trendy San Diego, fortsetter COOLA med å inspirere og bane vei i solpleiebransjen. Og fordi vi produserer våre partier i begrensede mengder flere steder spredt ut over hele USA, er vi i stand til at å endre våre sammensetninger av ingredienser ofte og dra fordel av nyutvikling og kunnskap innenfor solvitenskap. Vi streber alltid etter å gjøre hver enkelt kunde fornøyd. COOLA tilbyr høykvalitets sol- og hudpleieprodukter, som både er milde og eksklusive nok til at fylle alle daglige hudpleiebehov – fra topp til tå. Produktene passer til alle, også de med sensitiv hud og barn.

Vegansk / ikke-GMO / glutenfri / reef friendly * Reef-friendly solkrem uten oxybenzone og octinoxat, 100% gjenvinnbar plantebasert emballasje av sukkerrør.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COOLA Classic Body Sunscreen Lotion SPF30 Tropical Coconut”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!