kr 469,00

177 ml

Solbeskyttelse på Spray til kropp og ansikt med herlig duft av Tropical Coconut.

 


Varenummer CL10421 Kategorier , Stikkord , , , , Brand:


Share

Hurray for Spray!® Solbeskyttelse på spray til både kropp og ansikt! De er naturlig og delikate på duft, ultralette og oppleves ikke klissete på huden. De er superenkle å bruke og man kommer til overalt, og den fungerer til og med når man sprayer opp ned. De er vann- og svetteresistente, samt fukter og pleier huden så du føler velvære med optimal beskyttelse mot solen. Den er super å ha med på tur for å spraye ekstra på utsatte steder og til den som vil ha en enkel og kjapp påføring. Passer alle hudtyper og spesielt ideell for de med en aktiv livsstil og de som trenger solbeskyttelse raskt og enkelt!

Gir en bredspekter SPF beskyttelse og er vannfast i opptil 40 minutter. Disse luksuriøse Farm to Face®  nærer og fukter huden med +70% økologiske ingredienser som agurk, alger, jordbærekstrakt og bringebærfrøolje som er en naturlig SPF-booster og rik på omega-3 og 6

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COOLA Classic Body Organic Sunscreen Spray SPF 30 Tropical Coconut 177ML”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!