kr 299,00

200 ml

UNTINTED TAN produkter vil være helt hvit og fargeløse. Disse produktene gir deg en gradvis selvbruning ved bruk over flere dager. Smitter ikke av på tøy siden produktet ikke inneholder noen guidefarge.

 Share

UNTINTED TAN produkter vil være helt hvit og fargeløse. Disse produktene gir deg en gradvis selvbruning ved bruk over flere dager. Smitter ikke av på tøy siden produktet ikke inneholder noen guidefarge.

Fordeler

  • Vita Liberatas produkter er fylt med økologiske ekstrakter som er gode for huden og skaper en unik og naturlig glød.
  • Produktene har en naturlig duft og er fri for den karakteristiske selvbruningslukten.
  • Ingrediensene er økologiske, noe som blant annet betyr at produktene er: økologisk, luktfri, alkoholfri, uten parabener, dermatologisk testet, basert på et moisture-lock system, non-toxic.
  • 100% NATURLIG ECO-SERTIFISERT DHA Vita Liberatas selvbruningsprodukter fungerer gjennom en aktiv ingrediens kalt Dihydroxyacetone (DHA), som er en form for sukker. Når DHA kommer i kontakt med de døde hudcellene i det ytterste laget av huden, reagerer det kjemisk og får hudcellene til å mørkne. Dette skaper dermed en farge som minner om solbrun hud.

Om Vita Liberata 

Vita Liberata er den ledende eksperten innenfor luksuriøs og økologisk selvbruning, makeup og spraytan, og har siden 2007 utviklet innovative, unike, enestående og lekre selvbruningsprodukter. Produktene tilbyr naturlige og sunne alternativer til solens stråler. Filosofien er at naturlige produkter gir naturlige resultater. Derfor bruker Vita Liberata de fineste økologiske ekstrakter og nyeste innovative teknologier i sine formuleringer, samt 100 % naturlig ECO-sertifisert DHA (dihydroxyacetone) fra økologiske sukkerrør. Hele serien er cruelty-free og de fleste produktene i sortimentet er veganske.

 

Tilleggsinformasjon
Farge

GRADUAL TANNING LOTION UNTINTED 100 ML, GRADUAL TANNING LOTION UNTINTED 200 ML, GRADUAL TANNING LOTION UNTINTED 400 ML

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vita Liberata Fabulous Gradual Tanning Lotion – UNTINTED 200 ml”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!