kr 700,00

50 ml

Gjør tingene på din måte med denne dristige eau de toiletten, med en duft av klar mandarinolje og toppnoter av rosa pepper, hjerte av kremet tonkabønne og tørket sederblad. Mystisk, men samtidig lun og familiær, der fremtidens fantasi trosser fortiden. Lag et nytt sett med regler: lek med ilden.

Dristig. Intens. Lidenskapelig.

Passer for: unisex.

 

Kun 2 på lagerShare

Gjør tingene på din måte med denne dristige eau de toiletten, med en duft av klar mandarinolje og toppnoter av rosa pepper, hjerte av kremet tonkabønne og tørket sederblad.

Duften
Toppnoter: mandarinolje, rosa pepperkorn og fiolblader.
Hjertenoter: tonka og sederbladolje.
Bunnoter: ambroxan, cistus ladanifer og sedertreolje.

Duftfamilie: Ambery.

Passer for: unisex.

Utforsk
Gnister av høyspente flammer av rav i det urbane landskapet – et opprør av neonlys og mørke. Harpiksaktig røyk vibrerer – et dristig overflod av kjærtegn fra tonkabønne fylt med filamenter av ambroxan i mineralform. Mystisk, men samtidig lun og familiær, der fremtidens fantasi trosser fortiden. Lag et nytt sett med regler lek med ilden.

Dristig. Intens. Lidenskapelig.

Slik bruker du produktet

Spray rikelig på pulspunktene og gjennom håret for en lun og vanedannende innhegning av dufter eller legg den lagvis etter en dusj for en mer langvarig duft.

Molton Brown jobber side om side med sine parfymerier for å gi deg langvarige, særpregede dufter du vil elske. Molton Brown sine kolleksjoner av Eau de Parfum and Toilette, ikoniske bade-, kropps-, hår- og hjem-kolleksjoner er produsert i England, og har fra dag én aldri vært testet på dyr. Molton Brown kjemper for skjønnhet på måter som er bedre for miljøet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Molton Brown Neon Amber Eau de Toilette 50 ml”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!