SALG 51%
kr 756,00 kr 369,00

Komplett kit med maskara, liquid eyeliner og concealer

På lagerShare

LASH DOMINATION VOLUMIZING MASCARA (11ml, full str):

Volume you can see. Power you can feel. Volumgivende mascara med 10 fordeler. Den patenterte ProTwist180 ™ børsten er skrudd 180 ° for å kunne omfavne vippene og dekke hver enkelt med en intens sort farge. Beriket med mineraler og quinoa proteinkompleks – en nærende formel som holder vippene sunne mens den bygger opp og skaper ekstra tykke vipper. Faste, men fleksible, børstehår som både løfter, separerer og forlenger. Dekker vippene fra rot til spiss med intense sorte fargepigmenter.

LASH DOMINATION INK LINER (0.6ml, full str):

Med Lash Domination Ink Liner i Intense Black, kan du skape alt fra en diskret dagmakeup til en kraftig og dramatisk kveldslook. Den gir en intens sort farge, som skaper fyldigere vipper. Den tynne, spisse applikatoren gjør det mulig å skape supertynn, eller tykk eyeliner. Denne unike formelen sikrer at pigmentene fordeles jevnt for en fargerik påføring. Lash Domination Ink Liner har long-lasting effekt og er vannfast. Den inneholder quinoa proteinkompleks som gir vipperoten næring.

WELL-RESTED FACE & EYE BRIGHTENER (0.6ml, reisestr)

Lysreflekterende concealer til bruk rundt øyepartiet i ministørrelse

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara + Lash Domination Ink Liner (Hello Bright Eyes Kit)”