kr 355,00

4 ml

Lip-Expert Matte Liquid Lipstick er en høypigmentert flytende leppestift som gir en intens matt finish med en langtidsvirkende formel for å sikre et langvarig resultat som varer hele dagen.

Nullstill


Share

Lip-Expert Matte Liquid Lipstick er en høypigmentert flytende leppestift som gir en intens matt finish med en langtidsvirkende formel for å sikre et langvarig resultat som varer hele dagen.

Fordeler

  • Den lette og kremete konsistensen glir lett på leppene for en unik følelse samtidig som den etterlater leppene rikt fuktet med en feilfri finish.
  • Den praktiske, kompakte emballasjen har et vindu på seg som viser fargen på innsiden, perfekt når du skal finne riktig nyanse i vesken.
  • Designet er inspirert av butikkvinduene på det ikoniske Vero Dodat Gallery i Paris der Terry åpnet sin første butikk.
  • Leppestiften kommer i to forskjellige utførelser, 16 matte varianter og 16 blanke varianter, med enten matte frostede eller blanklakkerte vinduer slik at de lett kan skilles.
  • 16 nyanser
  • Matt finish med full dekning
  • Ikke-uttørkende formel
  • 100 % vegansk formel

Slik bruker du produktet

  1. Påfør direkte på leppene med applikatoren og bygg det resultatet du ønsker: ett lag for et jevnt og klart resultat eller to lag for et mer fremhevet resultat.

Historien om By Terry

By Terry er et fransk premiummerke med en velsammensatt portefølje av kvalitetssminke og hudpleieprodukter som passer for alle aldre. Produktene er luksuriøse, innovative og multifunksjonelle og har hudforbedrende og lysreflekterende egenskaper. Blandt bestselgerne finner vi banebrytende Hyaluronic Hydra Powder – det første pulverproduktet på markedet som inneholder hyaluronsyre og Baum de Rose leppepomade, et prisvinnende kultprodukt som fukter alt fra lepper til neglebånd. Grunnlegger Terry de Gunzberg har over 35 års erfaring som innovativ produktutvikler og har en forkjærlighet for både hyaluronsyre og roser – og det er rundt disse ingredienser hun har bygget merkets to hovedserier.

 

Tilleggsinformasjon
Farge

N1 GUILTY BEIGE, N2 VINTAGE NUDE, N3 ROSY KISS, N4 ROSEWOOD KISS, N6 CHILI FIG, N7 GYPSY WINE, N8 RED SHOT, N10 MY RED, N11 SWEET FLAMENCO, N12 DRAGON DOLL, N13 PINK PARTY, N14 PURPLE FICTION, N15 VELVET ORCHID, N16 MIDNIGHT INSTINCT

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BY TERRY Lip-Expert Matte Lipstick (flere nyanser)”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!