bareMinerals BAREPRO Performance Wear Powder Foundation

kr 449,00

Gi huden en feilfri, silkemyk og naturlig matt finish med barePRO foundation. Den er enkel å påføre og dekker akkurat så mye som du ønsker, helt uten å føles kakete på huden. Med barePRO foundation er du klar for Photo Shoot når som helst!

Nullstill

Varenummer I/A Kategorier , , Stikkord Brand:


Share
Beskrivelse

Laget med hudvennlige ingredienser for å gi sunn og frisk hud. Klinisk bevist å gi klarere hud, redusere synligheten av porer, dempe blanke partier og gi en matt finish. Dermatologisk testet og hypoallergenisk. Tosidig foundationapplikator til påføring inkludert i forpakningen. Bruk siden med svampen for å påføre en mer dekkende foundation. Bruk den fløyelsmyke motsatte siden for å gi et mer lett-dekkende resultat.

Tilleggsinformasjon
Farge

BarePRO Fair 01, BarePRO Dawn 02, BarePRO Aspen 04, BarePRO Cashmere 06, BarePRO Natural 11, BarePRO Warm Natural 12, BarePRO Golden Nude 13, BarePRO Sandstone 16, BarePRO Toffee 19, BarePRO Hazelnut 25

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “bareMinerals BAREPRO Performance Wear Powder Foundation”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t: 994 58 776

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!