kr 459,00

Gi huden en feilfri, silkemyk og naturlig matt finish med barePRO foundation. Den er enkel å påføre og dekker akkurat så mye som du ønsker, helt uten å føles kakete på huden. Med barePRO foundation er du klar for Photo Shoot når som helst!.

 

Nullstill


Share
Beskrivelse

BAREPRO Performance Wear Powder Foundation er laget for å prestere på høyt nivå, og derfor fremmer denne foundationen en sunn hud, reduserer synligheten av porer og regulerer gløden. Konsistensen er silkemyk og har en vektløs følelse, tilstopper ikke porene eller forårsaker utbrudd. Med denne foundationen får du en skreddersydd dekkevne uten at den kjennes tung eller kakete, og du kan enkelt gå fra en lettere dagmakeup til en fin kveldsmakeup med en rask touch-up.

Fordeler

  • Silkemyk konsistens.
  • Byggbar dekkevne som lar huden puste.
  • Full dekkevne med en matt finish.
  • Reduserer synligheten av porer.
  • Ikke poretilstoppende.
  • Sitter i opptil 12 timer.
  • Du kan enkelt gå fra en lettere dagmakeup til en fin kveldsmakeup med en rask touch up.

Påføring

For å få den perfekte airbrushed finish, påfør BAREPRO Pressed Powder Foundation med Core Coverage Brush, for å skape ønsket dekkevne. Den praktiske utrekkbare børsten er spesielt designet for BAREPRO Pressed Powder Foundation med tette syntetiske hår i midten og litt løsere hår rundt for å gi en jevn og naturlig dekk.

  1. Trykk børsten veldig lett mot det kompakte BAREPRO pudderet og jobb deretter med sveipende strøk over ansiktet. For å øke dekk fra medium til full, gjenta inntil du får ønsket resultat.
Tilleggsinformasjon
Farge

FAIR 01, IVORY 02, DAWN, ASPEN 04, SATEEN 05, CASHMERE 06, WARM LIGHT, SHELL 7,5, LIGHT NATURAL 09, COOL BEIGE 10, LINEN 10,5, NATURAL 11, WARM NATURAL 12, GOLDEN NUDE 13, SILK 14, BUTTERSCOTCH 15,5, SANDSTONE 16, CAMEL 17, PECAN 18, TOFFEE 19, OAK 20, HONEYCOMB, SABLE 21, CHAI 26, ESPRESSO 27, CAPPUCCINO 27, CLOVE 28, TRUFFLE 29

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “bareMinerals BAREPRO Performance Wear Powder Foundation”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!