kr 280,00

300 ml

Gjenskap ørkenens mystiske skjønnhet på badet med denne skimrende kroppsvasken, kunstferdig dandert i lag av søte bjørnebær, dyp rose og jordaktig patchouli fra Sulawesi. Med den dype duften av blomster toppet med rav, er denne fremstilt med eksepsjonelle konsentrasjoner for det mest overdådige baderitualet til dags dato.

 Share

FORDELER

Denne duften har en basenote av jordnær patchouli fra Sulawesi, hentet inn på bærekraftig vis og utvalgt for sin intensitet og høye kvalitet.

OPPLEVELSE

Hell en generøs mengde i badekaret eller masser inn på kroppen når du dusjer; duften du strekker deg etter når du føler at du fortjener en virkelig dekadent opplevelse.

DUFTEN

Toppnoter av cassis, safran, fiolblad og pepper.
Hjerte av rose, kanel og geranium.
Base av patchouli Sulawesi, mose og rav.

Duftfamilie: Blomstrende og ravaktig

UTFORSK

Blomsterfylt illusjon blant støvete rosa sanddyner ved solnedgang. Skimrende dis av gyllen safran, kulørt av tydelig søte bjørnebær. Blomstrende virvel av fløyelsaktig rose og geranium, svøpt opp i jordnær patchouli fra Sulawesi – stille og staselig. La deg fortrylles av ørkenens mystiske skjønnhet.

Fargerik. Mystisk. Hypnotisk.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Molton Brown Rose Dunes Bath & Shower Gel”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!