Alkalising Greens Caddy 300g

kr 1.399,00

The Super Elixir legendariske caddy med 300g pulver er designet for å bevare de spesialiserte næringsstoffene. Kjøp den én gang og fyll den hver måned med pulver 300g refill.

Tomt på lagerShare
Beskrivelse

Daglig alkaliserende grønt kosttilskudd rikt på viktige næringsstoffer som bidrar til kroppens sunne pH-balanse.

Det originale daglige tilskuddet som inneholder alt du trenger, med 45 ingredienser som er kombinert med vitenskapelig kalkulerte konsentrasjonsforhold. Dette alkaliserende kosttilskuddet, som er utviklet av en av verdens ledende ernæringsspesialister, er en naturlig kilde til Omega 3, fiber, vitaminer og mineraler. Produktet er vegansk og tilfører næringsstoffer på cellenivå for å styrke alle 11 kroppssystemer, inkludert fordøyelsessystemet, hormonbalansen, hår/hud/negler, sirkulasjonssytemet og nervesystemet. Alkalising greens inneholder en probiotisk cocktail, kinesiske urter og fordøyelsesenzymer. Produktet inneholder ikke melk, gluten, konserveringsmiddel, syntetiske fargestoffer, søtningsstoffer eller fyllstoffer.

Bland to teskjeer i vann, kokosvann, mandelmelk eller i en smoothie

For optimal effekt og for å opprettholde et alkalisk nivå i kroppen, bør Alkalising greens tas daglig. Dette er viktigst de første 7-14 dagene, men man bør ta tilskuddet regelmessig også etter denne perioden. De næringsrike ingrediensene gir økt energi uten at man trenger unødvendige stimulerende stoffer. Kroppens evne til utrensing akselereres og opptak av de viktige stoffene økes slik at kroppen fungerer best mulig. Pulverkonsistensen gjør at absorpsjon går lettest mulig

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Alkalising Greens Caddy 300g”