kr 299,00

Munnbind i 100% Charmeuse Mulberry Silke, 22 momme

Disse deilige munnbindene i silke er supermyke og skånsomme for huden din. Når man har på munnbind i lengre perioder så kan det bli både varmt og irriterende for huden. Det blir det ikke når munnbindet er i silke. Silke er et naturlig materiale, det er mykt, det puster og er temperaturregulerende. Disse egenskapene gjør at man motvirker tørr hud, sår og kviser som oppstår ved irritasjon av og bruke maske.

Kun 1 på lagerShare

Disse deilige munnbindene i silke er supermyke og skånsomme for huden din. Når man har på munnbind i lengre perioder så kan det bli både varmt og irriterende for huden. Det blir det ikke når munnbindet er i silke. Silke er et naturlig materiale, det er mykt, det puster og er temperaturregulerende. Disse egenskapene gjør at man motvirker tørr hud, sår og kviser som oppstår ved irritasjon av og bruke maske.

MellyMoon sine munnbind er laget med 3 lag Charmeuse Mulberry silkestoff i 22 momme. Hvert munnbind har en lomme til filter og blir levert med 1 filter. Vi har designet munnbindene sånn at de skal sitte godt over nese og munn med regulerbare stropper bak ørene. Alle munnbindene blir levert i lekre silkeposer.

Munnbindene kan ikke byttes eller returneres på grunn av hygieniske årsaker.

Viktig råd om ansiktsmaske:

  • Munnbindene fra MellyMoon er ikke klassifisert som medisinsk eller personlig verneutstyr (PVU). Munnbindet er et tøymunnbind som kan hjelpe og redusere dråpesmitte.
  • Mellymoon garanterer ikke at man ikke blir smittet av infeksjoner eller andre smittsomme sykdommer ved bruk av våre munnbind. Vi anbefaler alle og holde avstand til andre og vaske hendene godt.
  • Vi anbefaler heller ikke bruk av munnbind til barn under 2 år.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Melly Moon Munnbind i silke – Champagne”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!