kr 799,00

En samling av bestselgende hudpleiefavoritter, fylt i en stilig toalettveske fra den britiske designeren Hayley Menzies.

 

Innhold:

• Skin Soothe Shave Gel 50ml

• Superfood Cica Calm Cleansing Foam 50ml

• Daily Moisture Boost 30ml FULL SIZE

• Cool Down Body Wash 100ml

• Pro-Collagen Eye Revive Mask 4ml

• Limited Edition Hayley Menzies Bag

Kun 1 på lagerShare
Beskrivelse

Skin Soothe Shave Gel 50ml

Denne banebrytende geléen, formulert for å gi den glatteste barbering, inneholder beroligende marine- ekstrakter og anti-inflammatoriske aktive ingredienser som gir den perfekte barbering, selv for den mest sensitive hud.

Superfood Cica Calm Cleansing Foam 50ml

Denne unike skummende ansiktsrensen er fylt med nærende Superfoods som bidrar til å berolige og fukte huden samtidig som den fjerner urenheter. Formelen beroliger en dehydrert hud og resulterer i en ren hud med en frisk glød.

Daily Moisture Boost 30ml FULL SIZE

Denne lette dagkremen er formulert for umiddelbart å gi næring og fuktighet til huden etter barbering. Gjenoppretter elastisitet, smidighet og essensielle næringsstoffer (mineraler, vitaminer , proteiner) som blir fjernet under barberingen.

Cool Down Body Wash 100ml

Kjølende dusjgelé som umiddelbart beroliger en sliten og overarbeidet kropp. Vasker bort dagens stivhet og ubehag så du føler deg oppkvikkende og ladet med ny energi. Inneholder en energigivende blanding av naturlige oljer fra enebær, rosmarin, lavendel, eukalyptus og timian. Huden føles myk, glatt og med ny fuktighet.

Pro-Collagen Eye Revive Mask 4ml

Få en frisk, myk og fast hud rundt øynene med denne trippelvirkende øyemasken og serum i ett. Denne lette geléen kan brukes både som en antiaging nattmaske, en fuktgivende øyeprimer på morgenen og som en balm i løpet av dagen for å jevne ut og forynge den følsomme huden rundt øynene.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “ELEMIS x Hayley Menzies Travel Collection For Him”