kr 149,00

500 ml

Den orginale, flytende sorte såpen. Produsert med aktive karbon, havre og shea smør. En rensende og mykgjørende kombo.

På lagerShare

Hva gjør forskjellen på Nesti Soaps mot de fleste såper som finnes på markedet? Det fantastiske pakkedesignet og den utmerkede kvaliteten på selve produktet. Nesti produserer sine egne såpenudler med utgangspunkt i førsteklasses «hele» oljer (ikke fettsyrer), som er de samme som brukes til å produsere pasta, kjeks, sjokolade, etc. Koking av disse råvarene i store gryter med den tradisjonelle metoden av forsåpning i 4 dager, for å oppnå en perfekt såpebase, fri for urenheter. Deretter hviler den i 24 timer slik at overflødig glyserin faller ned og elimineres: bare «hjertet» av gryten skal brukes! Denne lange prosessen lar Nesti kontrollere hele forsåpningsprosessen for å få førsteklasses såpe nudler i stedet for å kjøpe tredjeparts nudler. Nesti-såper rulles tre ganger (trippelfrest) ved hjelp av en maskin spesialbygget i rustfritt stål. Denne produksjonsprosessen gjør det mulig å oppnå et høyt raffineringsnivå for et perfekt sluttprodukt. En jevn og jevn pasta: ingen urenheter og mer langvarig.

Fordeler

  • Formulert med kvalitet, renhet og integritet uten kompromisser.
  • Naturlig aktive førsteklasses ingredienser, økologiske der det er mulig.
  • Kun rene hele planteoljer fra bærekraftig dyrking.
  • Ingen mineraloljer, ingen parabener eller aggressive ingredienser.
  • Veganvennlig, ingen animalske ingredienser eller testing – noensinne.
  • Hud- og miljøvennlig for en skyldfri arv.
  • Støtter ansvarlig resirkulering av all emballasje.

Nesti Dante Historien

Det var en solrik morgen på forsommeren like etter andre verdenskrig, da unge Dante, på jakt etter litt kjøtt for familien å spise, reiste gjennom de ødelagte brosteinsgatene i Firenze på sykkelen. Han prøvde å ikke miste balancaen mens han unngikk de store hullene i gaten, så han ikke en stor stein og snublet over den og falt grovt til bakken. Dekket av støv og knærne slapp, la han merke til at hjulet på sykkelen hans hadde et flatt dekk. Da han nådde markedet, var kjøttet allerede ferdig. De knallblå øynene hans så plutselig ned.
Slakteren la merke til skuffelsen i ansiktet til unge Dante og bestemte seg for å fem ham de resterende fettstykkene av kjøttet og fortalte ham at hvis han blandet det sammen med brus, kunne han lage såpe.

«Såpe?», «Ja, såpe!

En vare som var ganske sjelden på den tiden, krigen var nettopp over og det som en gang ble ansett som en nødvendighet som alltid var tilgjengelig, var nå vanskelig å få tak i. Unge Dante satte seg på sykkelen igjen, dro rett til jernvarehandelen for å kjøpe alle nødvendige forsyninger som han ble fortalt at han trengte, og dro hjem. Han kom hjem uten noe kjøtt, med knærne skrapet og forslått, men med et lys i øynene som fikk det blå til å skinne enda mer intenst. Han spurte moren om kobberkummen som hun vanligvis brukte til å vaske klærne med, og han lukket seg inne i garasjen.
I flere dager prøvde han til han la merke til at det var dannet en solid hvit blokk nederst i kummen. Han la den over et lite nett for å tørke og når den var klar, kuttet han den opp i biter og ga dem til familie, venner og til og med venner av vennene hans for å prøve. Dag for dag vokste etterspørselen etter såpene hans raskt, og Dante fant seg travelt opptatt med å gjøre noe han hadde skapt på egen hånd og var helt hans, og som fylte ham med stolthet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Nesti Dante Luxury Black Soap Hand&Face (med pumpe)”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!