SALG 20%

bareMinerals SkinLongevity Vital Power Infusion

kr 659,00 kr 527,20

Serum for alle hudtyper og aldre


Kategorier , Stikkord , , Brand:


Share
Beskrivelse

Det første serumet av sitt slag som er skapt for å gjenopplive din hud og bringe frem dens beste side med vitalitet, elastisitet og glans. Dette nye og viktige steget i din daglige hudpleierutine vil di deg en utrolig flott glød og en sunn hud. SKINLONGEVITY Vital Power Infusion er proppfull av SkinMimetic™-Teknknologi for å gi eksepsjonelt ungdommelig og sunn hud du har glede av i mange år fremover.

1. BERIKER – fremmes hudens vitalitet
2. FUKTER – fyller huden med masse fukt
3. FORNYER – gjenoppliver ungdommeligheten
4. STYRKER – øker hudens elastisitet

Hovedingredienser:
LONG LIFE HERB: Legendarisk urt som har vist seg å hjelpe med å forsvare huden mot aldringstegn og holde den sunn. Den vitamin-og mineralrike urten vokser på den japanske øyen Okinawa, som også er kjent som “the island of long life”.

CALIFORNIAVALMUE: Denne lysegule blomsten fra California er kjent for sin motstandskraft og er en av komponentene i SkinMimetic ™ – teknologien som beskytter huden mot skadelige miljøfaktorer.

LEMPUYANG INGEFÆR: Brukes tradisjonelt i ayurvedisk medisin og indonesisk Jamu urtemedisin. Dette er en ingrediens i SkinMimetic™ -Teknologien som hjelper til å forbedre hudens glans og utstråling.

Produktet er dermatologisk testet og tilstopper ikke porene.

SkinLongevity Vital Power Infusion er klinisk bevist å forbedre hudens generelle utseende*.
Etter 14 dager**: 90% av kvinnene følte at SKINLONGEVITY Vital Power Infusion gjorde at huden både så og kjentes sunnere ut.
Etter 4 uker***: 80% av kvinnene mente at SKINLONGEVITY Vital Power Infusion var blitt ett viktig steg i deres hudpleierutine.

* Basert på en 8-ukers uavhengig amerikansk klinisk studie med 63 kvinner. ** Basert på en 2-ukers uavhengig amerikansk forbrukerundersøkelse med 254 deltagere. *** Basert på en 4-ukers uavhengig amerikansk konsumentstudie med 254 deltagere.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “bareMinerals SkinLongevity Vital Power Infusion”