kr 1.189,00

30 ml

Et effektivt serum som inneholder retinol. Dette korrigerende serumet vil jobbe med pigmentering, solskader, hyperpigmenteringer og arr. Gir en gusten, trett og sliten hud det den trenger for et mer strålende, lysere og mer ungdommelig utseende.

Anbefales sammen med TETRA Broad Spectrum SPF 50 Color Guide.

 Share

Pakket med Prioris mest avanserte adaptive teknologi, forbedrer og korrigerer dette hudtonejevnende og lysende serumet ujevn hudtekstur, pigmentering og mørke flekker. Inneholder Retinol for å forbedre hudtekstur og et sterkt antioksidantkompleks. Dette korrigerende produktet gir huden din akkurat det den trenger for et mer strålende, lysere og ungdommelig utseende.

SLIK BRUKER DU PRODUKTET:

  1. Brukes morgen og kveld avhengig av behov og hvilket resultat man ønsker.
  2. Brukes etter rens og før dagkrem.
  3. Ta 2 pump i hånden og press inn i huden, masser deretter ansikt, hals og brystparti.
  4. Passer for deg som vil jobbe med pigmentering, solskader og brune flekker på huden eller en gusten, trett og sliten hud.
  5. Forholdsregler: Test produktet på et lite område av underarmen før du bruker produktet regelmessig.
  6. En lett prikkende følelse kan oppstå, noe som er helt normalt. Hvis irritasjon oppstår, må du stoppe og oppsøke lege. Bare for ekstern bruk.
  7. Unngå kontakt med øynene og bruk bare som anvist. Oppbevares utilgjengelig for barn.
  8. Advarsel mot solskader: Dette produktet inneholder en beta-hydroksysyre (AHA) som kan øke hudens følsomhet for solen og spesielt risikoen for solskader.
  9. Bruk solbeskyttelse og begrense soleksponering under bruk av dette produktet og en uke etterpå.

NØKKELINGREDIENSER

CoQ10, Super Strength SOD, 12% Mjölksyra, 0.15% Retinol, Lakris og mullber, Camelia, Grape, Bisabolol Allantoin/Glycyrrhetinic Acid

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PRIORI Q+SOD fx220 Brightening Serum”