kr 1.359,00

30 ml

Hudfornyende serum for ujevn, matt og grovporet hud.

Kun 2 på lager


Varenummer 2250195 Kategorier , Stikkord , , , , Brand:


Share

Dette serumet er klinisk beviste å jevne ut hudens overflate for en hudfornyende effekt, samtidig som det bidrar til å redusere synligheten av porer og rynker.

Patentert Tri-Enzyme teknologi, gir en skånsom og effektiv fornyelse av hudens øverste lag, mens den unike synergien av AHA syrer fra 4 ulike planter, Hibiskus, Hvit lilje, Gardenia Tiare og Freesia gir en optimal ikke-slipende effekt på hudoverlaten. Mineral- og vitaminrike Selastin™ er også inkludert i formelen og har vist seg å redusere porestørrelsen. Antioksidantrik innkapslet vitamin-C og aminosyrer bidrar også til å jevne hudtonen og opprettholde den naturlige mikrofloraen i huden uten å forstyrre pH-balansen. Huden virker fornyet og glatt.

Pass ekstra godt på: når du følger Dynamic Resurfacing programmet anbefales det å alltid bruke ELEMIS Liquid Layer Sunblock SPF30 på dagtid. Ikke sol deg eller bruk solarium mens du følger dette programmet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elemis Dynamic Resurfacing Serum”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!