kr 699,00

50 ml

Et rent, vegansk antiage serum med kraftig og mineralrik Long Life Herb. Serumet er klinisk bevist å styrke huden slik at den ser yngre ut, lengre. Forebygger og jobber med synlige tegn på hudaldring.Share

Et rent, vegansk antiage serum med kraftig og mineralrik Long Life Herb. Serumet er klinisk bevist å styrke huden slik at den ser yngre ut, lengre. Forebygger og jobber med synlige tegn på hudaldring.

Fordeler

  • Forbedrer hudstrukturen.
  • Gir en jevnere hudtone.
  • Styrker hudbarrieren for bedre å motstå miljøpåvirkninger, frie radikaler og stress.
  • Reduserer fine linjer og rynker.
  • Gir et forynget utseende.

Slik bruker du produktet

  1. Brukes to ganger daglig, morgen og kveld etter rens.
  2. Påfør 2 pump over hele ansiktet og halsen.

Nøkkelingredienser

Hemmeligheten bak dette kraftig serumet, som passer for alle aldre og hudtyper (inkludert aldrende hud), er vår eksklusive Long Life Herb (nå forbedret for økt effektivitet) og kraftige botaniske ekstrakter. Med et høyere mineral- og vitamininnhold enn grønnkål eller spinat, har Long Life Herb i århundrer vært en del av det lokale kostholdet på øya Okinawa, Japan, der mennesker lever lenger enn noe annet sted på jorden. Denne kraftige, mineralrike superfooden blir behandlet på en bærekraftig måte uten agrokjemikalier, plantevernmidler eller kjemisk gjødsel.

Klinisk studie

bareMinerals kraftige serum er klinisk bevist å styrke hudbarrieren med 45%* på bare 4 uker, *Basert på et 8-ukers klinisk studie med 29 kvinner (TEWL 4-ukers data lest).

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “bareMinerals Skinlongevity Long Life Herb Serum”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!