kr 1.560,00

50 ml

Et luksuriøst anti-age serum som virker utglattende på rynker og linjer. Serumet passer for voksen hud.

Anbefales sammen med BABOR HSR Lifting Cream / BABOR HSR Lifting Cream Rich & BABOR HSR Lifting Eye Cream.Share

BABOR HSR Lifting Serum er et luksuriøst anti-age serum som virker utglattende på rynker og linjer. Serumet passer for moden hud og er effektiv mot alle typer linjer og rynker, som tørrhetslinjer og aldringsrynker. Inneholder målrettede ingredienser for en voksen hud. En personlig liftingopplevelse for huden din som umiddelbart glatter, plumper og strammer opp huden.

Fordeler

  • Gir intensivt med fuktighet.
  • Umiddelbart oppstrammende effekt.
  • Reduserer synligheten av fine linjer og rynker.
  • Motvirker nydannelse av fine linjer og rynker.
  • Virker plumpende på huden.
  • Gir en jevnere hud.

Slik bruker du produktet 

  1. Påføres et renset ansikt, hals og dekolleté morgen og/eller kveld.
  2. Trykkes inn i huden med håndflatene.
  3. La virke.
  4. Avslutt deretter med din ansiktskrem.

Hovedingredienser

Naturlig avledede polysakkarider fra honning og gresshoppefrø produserer perfekt hud med umiddelbart synlig effekt ved å danne et 3D-nettverk på huden. Resultatet er en umiddelbart glattere, fastere hudoverflate som varer hele dagen. Rynkelinjer, pannerynker og kråkeføtter er synlig redusert.
HSR aktiv ingrediens kompleks er også effektiv mot alle typer rynker:
1. Beriket med et kompleks av soyaproteiner og naturlige ekstrakter, reduserer det rynker forårsaket av aldersrelatert kollagen og elastin nedbrytning, forsterker vevet, og reduserer rynke dybden.
2. Et peptid avledet fra vintererter myker synlig gravitasjons- og nasolabiale rynker, forbedrer hudens elastisitet og omdefinerer ansiktskonturer.
3. Uttrykkslinjer (for eksempel rynkelinjen) reduseres synlig av et aktivt kompleks bestående av et anti-age peptid og et naturlig glykosid etter bare syv dager. En anti-stress effekt minimerer spenninger i huden for å sikre at huden forblir avslappet.
4. L-carnosin motvirker linjer og rynker forårsaket av glykering av kollagenfibre og stimulerer kollagensyntesen. Det forhindrer UV-indusert skade.
5. Naturlige proteiner fra sedertre nøtter og ginseng støtter kollagensyntese og forbedrer hudstrukturen. Uttrykksrynker rundt munnen virker synlig dempet.
6. En naturlig avledet oppstandelse plante glukosid bidrar til å bremse dannelsen av nye rynker ved å bekjempe den direkte ved opprinnelsen. Samtidig virker hudtonen jevnere, og utseendet på hyperpigmentering blir myknet.

Dette luksuriøse anti-rynkeserumet inneholder også biosakkarider, hyaluronsyre og panthenol. For øyeblikkelig og intens fuktighet og revitalisert hud.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BABOR HSR Lifting Anti Wrinkle Serum”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!