kr 499,00

7 x 2 ml

Lift Express Ampoule Serum er designet for en umiddelbar «liftingeffekt». Deres aktive ingredienser støtter voksen hud. Gir en jevnere hudtone og økt elastisitet. I tillegg reduseres synligheten av ulike typer rynker og gir opptil 6 timer med glattere hud.

Passer for: voksen hud.Share

BABOR Ampoule Concentrates kalles gjerne «skjønnhets-skaperen», fordi den spesielt høye virkestoffkombinasjonen er formulert på en slik måte at den tas ekstra godt opp i huden; trekker inn uten å etterlate rester og
derfor virker ekstra raskt og effektivt.
7 sterile enkeltporsjoner med 2 ml konsentrert virkestoffpower gir synlige resultater etter bare én uke. Individuelt
kombinert med andre 7-dagers kurer kan pleieresultatene økes og intensiveres videre i løpet av 3 til 4 uker.

BABOR LIFT EXPRESS AMPULLER: 

Lift Express Ampoule Concentrates er designet for en rask «liftingeffekt». Deres aktive ingredienser støtter voksen hud. Gir en jevnere hudtone og økt elastisitet. I tillegg reduseres synligheten av ulike typer rynker og gir opptil 6 timer med glattere hud.

De aktive ingrediensene i Lift Express Ampoule Concentrates gir en godt avrundet ampullepleie for voksen hud som viser tegn på aldring. Spesialdesignede ingredienser, som et marint eksopolysakkarid og en spesiell cellulose-pullulan matrise, gir målrettet «løftekraft».

Eksopolysakkaridet fylles i linjer og rynker slik at huden ser jevnere ut etter bare kort tid. Ved å støtte dannelsen av kollagen-1 og elastin forbedres hudtonen og elastisiteten, slik at huden ser jevnere ut i opptil 6 timer.

Ved å forbedre hudens mikrostruktur hjelper cellulose-pullulanmatrisen med ulike typer rynker som uttrykkslinjer, mimikklinjer og rynker. Synligheten av rynkene reduseres. Samtidig gir den aktive ingrediensen huden en oppstrammende effekt.

De spesielt kombinerte ingrediensene i Lift Express Ampoule Concentrates skaper en umiddelbar liftingeffekt for fastere og glattere hud.

SLIK BRUKER DU PRODUKTET:

Brukes som en kur i 1 uke.

  1. Brekk halsen av glassampullen med et tissue eller ampullåpneren i den nederste fargeringen.
  2. Ampullen påføres ansikt, hals og dekolleté morgen og/eller kveld etter rensing,
  3. Trykkes inn i huden med håndflatene og får virke før det legges på en pleiekrem.

CLEAN BEAUTY

  • Gluten-free
  • Lactose-free
  • Mineral oil free
  • Paraben-free
  • PEG-free
  • Silicone-free
  • free of microplastics

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Babor Ampuller Lift Express”