kr 299,00

7 x 2 ml

Hydra Plus Ampoule Serum genererer en umiddelbar, flerdimensjonal fuktighetsøkning, noe som gir et grunnlag for optimalt næret hud. Spesielt veldig tørr hud opplever en ekte plumping effekt takket være den intensive fuktighetsforsyningen, noe som gjør at rynker forårsaket av dehydrering viskes ut.

Passer for: alle hudtyper.Share

BABOR Ampoule Concentrates kalles gjerne «skjønnhets-skaperen», fordi den spesielt høye virkestoffkombinasjonen er formulert på en slik måte at den tas ekstra godt opp i huden; trekker inn uten å etterlate rester og
derfor virker ekstra raskt og effektivt.
7 sterile enkeltporsjoner med 2 ml konsentrert virkestoffpower gir synlige resultater etter bare én uke. Individuelt
kombinert med andre 7-dagers kurer kan pleieresultatene økes og intensiveres videre i løpet av 3 til 4 uker.

BABOR HYDRA PLUS AMPULLE: 

Hydra Plus Ampoule Concentrates genererer en umiddelbar, flerdimensjonal fuktighetsøkning, noe som gir et grunnlag for optimalt næret hud. Spesielt veldig tørr hud opplever en ekte plumping effekt takket være den intensive fuktighetsforsyningen, noe som gjør rynker forårsaket av dehydrering viskes ut.

Dypt fuktet hud er grunnlaget for optimalisert absorpsjon av aktive ingredienser for å oppnå optimale hudpleieresultater. Hydra Plus Ampoule Konsentrater inneholder en smart blanding av fuktighetsgivende aktive ingredienser, for eksempel hyaluronsyre, sakkarider og Provitamin B5, for å sikre intensiv fuktighet som er lagret i huden i lang tid. Følgelig er huden beskyttet mot uttørking.

1,3% lavmolekylær hyaluronsyre er hjertet av det fuktighetsgivende aktive ingredienskonseptet. Det kan absorberes optimalt av huden og gir den intensiv fuktighet. Dette gir langvarig etterfylling av fuktighetsreserver, støtter hudens beskyttende barriere og reduserer fine linjer og rynker forårsaket av dehydrering.
Disse effektene støttes i tillegg av marint sukker fra røde alger, plantebaserte sakkarider og sukkerroerekstrakt. Marint sukker fra røde alger støtter hudens naturlige prosesser ved å stimulere hudens naturlige hyaluronsyresyntese. Den hud-identiske sakkarid fuktighetskrem forblir på hudoverflaten og binder fuktighet der, slik at den forblir på huden i lang tid. Videre fremmer sukkerroerekstrakt fuktighetsabsorpsjon og oppbevaring og skiller seg ut med raske effekter og langsiktige resultater. Disse fuktighetsgivende kompleksene beskytter huden mot dehydrering, reduserer rynker forårsaket av dehydrering, og får hudoverflaten til å virke plumpet opp og glattere.

Hydra Plus Ampoule Konsentrater oppnår en flerdimensjonal fuktighetsøkning gjennom den smarte kombinasjonen av lavmolekylær hyaluronsyre og andre fuktighetsgivende ingredienser for å skape det perfekte grunnlaget for strålende hud og grunnlaget for etterfølgende hudpleie.
Tilleggsingrediensen ProVitamin B5 beskytter huden mot uttørking og bidrar til å berolige huden.

SLIK BRUKER DU PRODUKTET:

Brukes som en kur i 1 uke.

  1. Brekk halsen av glassampullen med et tissue eller ampullåpneren i den nederste fargeringen.
  2. Ampullen påføres ansikt, hals og dekolleté morgen og/eller kveld etter rensing,
  3. Trykkes inn i huden med håndflatene og får virke før det legges på en pleiekrem.

CLEAN BEAUTY

  • Gluten-free
  • Lactose-free
  • Mineral oil free
  • Paraben-free
  • PEG-free
  • Silicone-free
  • free of microplastics

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Babor Ampuller Hydra Plus”