kr 499,00

7 x 2 ml

Et aktivt, pleiende serum som regenererer og glatter ut huden mens du sover. Booster de nattlige regenereringsprosessene, gir intensivt med fuktighet og styrker hudbarrieren. Huden ser glattere og mindre rynkete ut når du våkner.

Passer for: voksen hud.


Varenummer 10206 Kategorier , Stikkord , , , , , , , , Brand:


Share

BABOR Ampoule Concentrates kalles gjerne «skjønnhets-skaperen», fordi den spesielt høye virkestoffkombinasjonen er formulert på en slik måte at den tas ekstra godt opp i huden; trekker inn uten å etterlate rester og
derfor virker ekstra raskt og effektivt.
7 sterile enkeltporsjoner med 2 ml konsentrert virkestoffpower gir synlige resultater etter bare én uke. Individuelt
kombinert med andre 7-dagers kurer kan pleieresultatene økes og intensiveres videre i løpet av 3 til 4 uker.

BABOR ACTIVE NIGHT AMPULLER: 

Active Night Ampoule Konsentrater er skjønnhetssøvnampullene for hud som trenger regenerering. Blandingen av aktive ingredienser, beriket med et ceramidkompleks, regenererer huden over natten, styrker hudbarrieren og reduserer rynker – for en synlig effekt om morgenen.

Om natten, mens vi sover, er huden fortsatt aktiv og går gjennom en intensiv regenereringsprosess. Active Night Ampoule Concentrates støtter denne prosessen med et omfattende kompleks av aktive ingredienser, noe som gjør huden mer motstandsdyktig mot daglige utfordringer.

Ceramidkomplekset i Active Night Ampoule Concentrates hjelper huden med å gjenoppbygge sitt naturlige lipidlag over natten og forsterker dermed hudbarrieren for større motstandskraft. Videre regulerer komplekset hudens fuktighetslikevekt.
Denne fuktighetsøkningen støttes av et ekstrakt fra europeisk glasswort. I løpet av natten fyller ekstraktet hudens naturlige fuktighetsreserver og fremmer ureasyntese; Samtidig motvirker det tap av fuktighet gjennom huden. Som et resultat ser huden synlig mer hydrert og forfrisket neste dag.
Imidlertid er viktige anti-aldringsprosesser også en del av den nattlige hudregenereringen og fremmes av pasjonsfruktfrøoljen som finnes i Active Night Ampoule Concentrates. Den støtter strukturelle elementer i huden ved å stimulere syntesen av hudens naturlige kollagen og elastin om natten. Videre støtter oljen hudregenerering og beroliger og nærer samtidig.

For å spesifikt støtte hudens nattlige regenereringsprosesser, fremmer Active Night Ampoule Concentrates hudens naturlige regenerering, motstandskraft og fuktighet gjennom et intelligent aktivt ingredienskompleks.
Videre inneholder de et fuktighetsgivende sakkarid, noe som skaper det perfekte grunnlaget for videre hudpleie om morgenen.

SLIK BRUKER DU PRODUKTET:

Brukes som en kur i 1 uke.

  1. Brekk halsen av glassampullen med et tissue eller ampullåpneren i den nederste fargeringen.
  2. Ampullen påføres ansikt, hals og dekolleté morgen og/eller kveld etter rensing,
  3. Trykkes inn i huden med håndflatene og får virke før det legges på en pleiekrem.

CLEAN BEAUTY

  • Gluten-free
  • Lactose-free
  • Mineral oil free
  • Paraben-free
  • PEG-free
  • Silicone-free
  • free of microplastics

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Babor Ampuller Active Night”