SALG 37%
kr 599,00

Inneholder:

  • Cell Repair Night Oil 15ml
  • Probiotic Concentrate 10 ml
  • Gua Sha-stein

På lagerShare
Beskrivelse

CELL REPAIR NIGHT OIL 15ml:

En prisvinnende intensiv boosting-behandling for natten som fungerer sammen med hudens naturlige nattlige reparasjonsprosess. BioOrganiske rene botaniske stoffer sørger for at denne utsøkte oljen absorberes umiddelbart for å virke på alle fronter: Kalahari-olje gir rikelig med essensielle fettsyrer, Mongongo-olje restrukturerer og regenererer epidermis og Kigeliaolkje strammer og gir en bedre hudtone. Baobab rik på dyrebare omegafettsyrer bidrar til å reparere, gi fuktighet og fornye huden, mens antioksidantegenskapene fra hibiskus og granateple bekjemper frie radikaler som reduserer oksidativt stress. En avslappende nattblanding av Neroli, Lavendel, Rose og Mandarin stimulerer til mindfullness. Cell Repair Night Oil virker fuktighetsgivende og beroligende for alle hudtyper, og fremmer en klar, duggfrisk og strålende glød.

PROBIOTIC CONCENTRATE 10ML:

Optimaliser hudpleierutinen med dette ultimate probiotiske konsentratet fra Aurelia Probiotc Skincare for virkelig å forbedre huden. Probiotic Concentrate ™ aktiverer og øker hudens naturlige reparasjonsprosess og bidrar til å løse målrettede hudproblemer som pigmentering, dype rynker, tap av elastisitet, hormonelle utbrudd, mangel på glød og forurenset hud. Denne intensive, men lette formelen inneholder Aurelias banebrytende probiotiske ingredienser i sin reneste form. Aurelia’s Probiotiske ingredieser beskytter, gjenoppretter og balanserer huden kontinuerlig innenfra. Samtidig øker vårt probiotiske signaturpeptid kollagen med 140% og de naturlige hyaluronsyre nivåer med 1900% dette gir synlige forbedringer i hudens tekstur.

GUA SHA STEIN:

Brukes til massasje og sculpting sammen med serum/olje.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Aurelia Probiotic Concentrate + Cell Repair Night Oil + Gua Sha stein (Sculpt & Sleep Collection)”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!