SALG 32%
kr 1.199,00
Superfood sett fra Elemis som inneholder næringsrike og veganvennlige produkter
Inneholder:
Superfood Facial Wash 200ml
Superfood Facial Oil 15ml
Superfood Glow Priming Moisturiser 60ml

På lagerShare
Beskrivelse
Superfood Facial Wash 200ml

Denne rense-geléen gir en gjennomgående ren hud. Den fjerner forurensing, smuss og overflødig sebum fra hudoverflaten. Næringsrike «»Supergreens»» gir et balansert «kosthold» av aktive ingredienser som gir huden ny vitalitet, en strålende hudtone med en utendørs frisk glød.

– Renser huden skånsomt men effektivt.

– Tilfører huden naturlige næringsstoffer og fuktighet.

– Gir huden ny friskhet.

Masser denne rense-geléen inn i huden for en gjennomgående ren hud. Den fjerner forurensing, smuss og overflødig sebum fra hudoverflaten. Brokkolifrø , Avokado og Gresskarfrø gir et balansert «kosthold» av aktive ingredienser som gir huden ny vitalitet, en strålende hudtone med en utendørs frisk glød. Naturlig Pre-Biotika bidrar til å balansere hudens essensielle mikroflora. »

Superfood Facial Oil 15ml

Denne 100% naturlige ansiktsoljen, proppfull med næringsstoffer gir næring og fuktighet, den utnytter den rene kraften av 9 konsentrerte superfoods for å bidra til å gi ny energi til huden og fremme en optimal hudhelse. Huden ser sunnere, mer glødende og strålende ut.

-Lett konsistens som abosrberes raskt, virker ikke fet

-Gir næring og fuktighet i dybden

-Gir en sunn og strålende glød

-Gir optimal hudhelse ved sitt rike innhold av omegaoljer og antioksidanter

Superfood Glow Priming Moisturizer 60ml

Gi huden din en fantastisk glød samtidig som du tilfører fuktighet med denne lysnende dagkremen. En blandning av kombucha og fermentert ingefærekstrakt hjelper til å jevne ut hudtonen. Grønn te frøolje og en aktiv prebiotika bidrar til en myk, smidig og næret hud. Den fjærlette kremen er forsterket med lysreflekterende mineraler som gjør at den kan brukes som en lysnende dagkrem, en fuktighetsgivende makeup-primer eller en strålende highlighter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elemis Superfood Facial Wash + Facial Oil + Glow Priming Moisturiser (Nourish and Glow kit)”