kr 469,00

90 ml

Denne unike og duftfrie ansiktsrensen fjerner all spor av sminke, daglig forurensing og urenheter hvilket resulterer i en strålende, ren hud. Kan også brukes som dyprensende maske eller som en fuktighetsgivende makeup-fjerner for øyeområdet og ansiktet.Share

Denne unike og duftfrie ansiktsrensen fjerner all spor av sminke, daglig forurensing og urenheter hvilket resulterer i en strålende, ren hud. En unik blandning av fermenterte gresskarenzymer og Acerolakirsebær, naturlig rik på AHA, hjelper til å friske opp huden. Mangosmør og Chia frøolje, rik på omega-fettsyrer, gir næring og tilfører fuktighet.

Den transformative balmen kan brukes som en daglig rens, en dyprensende maske, eller som en fuktighetsgivende makeup-fjerner for øyeområdet og ansiktet.

SLIK BRUKER DU PRODUKTET:

Brukes hver morgen og kveld. Masseres inn på tørr hud og skyll av med lunkent vann. Kan også brukes som makeup-fjerner, påføres da på en bomullspad og sveip over ansiktet og øynene.

Kan også brukes som en dyptvirkende ansiktssmaske, påføres da i et tynt lag på ansiktet og la virke i 10 minutter før du skyller av.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter”