SALG 32%
kr 799,00

En kolleksjon i fem deler som består av utvalgte ELEMIS-favoritter med rose-tema. Produktene kommer i en eksklusiv veske av den britiske designeren RIXO.

Inneholder:

Pro-Collagen Marine Cream 15 ml, Pro-Collagen Rose Cleansing Balm 50g, Papaya Enzym Peel 15ml, Pro-Collagen Rose Facial Oil 5ml

 

 Share

BESKRIVELSE

I stedet for en tradisjonell rosebukett,  så unn deg selv eller noen spesielle i livet ditt dette herlige blomstrende settet. Kolleksjonen er den perfekte gaven med hudpleiefavoritter pakket i en designerveske fra det anerkjente merket RIXO, og inneholder alt du trenger til en strålende, myk og fuktet hud.

Beriket med britisk roseekstrakt, Pro-Collagen Rose Cleansing Balm fjerner effektivt sminke og renser huden dypt, samtidig som den føles myk og fuktet.

Papaya Enzyme Peel er en myk krempeeling som skånsomt eksfolierer med enzymer fra papaya og ananas, for en frisk, ren og klar hud.

Pro-Collagen Rose Facial Oil er en luksuriøs ansiktsolje med britisk roseekstrakt som reduserer synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som den beroliger og fukter huden.

Pro-Collagen Marine Cream er ELEMIS’ bestselgende anti-aldringskrem som er klinisk bevist å øke fuktighetsinnholdet, noe som gjør at huden føles fastere og med en strålende glød.

SLIK BRUKER DU PRODUKTET: 

Bruk Pro-Collagen Rose Cleansing Balm daglig som rens eller ukentlig som en nærende ansiktsmaske.

Påfør Papaya Enzyme Peel på renset hud, 1-2 ganger i uken. La virke i 10-15 minutter og skyll av med lunkent vann.

Masser 3-4 dråper Pro-Collagen Rose Facial Oil over ansikt og hals hver morgen og kveld på renset hud, under kremen din.

Bruk Pro-Collagen Marine Cream hver morgen etter rens.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elemis x RIXO Smooth & Nourish Set KIT”