SALG 45%

Elemis Gentle Foamin Facial Wash + Soothing Apricot Toner + Cellular Recovery Capsules (soothing glow kit)

kr 1.178,00 kr 649,00

Skreddersydd rensesett for sunn, glødende hud!

Inneholder Gentle Foaming Facial Wash 150ml (full str), Apricot Toner 200ml (full str) og serum-kapsler (14stk)

 

På lager


Kategorier , , , Stikkord , , , Brand:


Share

GENTLE FOAMING FACIAL WASH 150ml (full str)

Gentle Foaming Facial Wash er et skummende dyptrensende vaskeprodukt som skånsomt løser opp smuss og forurensing  fra hudoverflaten. Den respekterer hudens naturlige oljebalanse og virker derfor ikke uttørrende. Pracaxi olje, med sitt høye innhold av behensyre, bidrar til å etterfylle lipidlaget, mens overflateaktive aminosyrer fra eple og antioksidantrik voks fra appelsinskall bevarer hudens naturlige fuktighetsbalanse. Huden vil føles ren, frisk og myk.

 

SOOTHING APRICOT TONER 200ml (full str)

Soothing Apricot Toner er et effektivt beroligende ansiktsvann som bidrar til å opprettholde hudens naturlige pH-nivå, uten bruk av alkohol eller andre sterke rengjøringsmidler. Ekstrakter av aprikos, Betty Flower (såpeurt) og saponiner fra Quillaja Wood (såpetre) virker beroligende og balanserende på huden.

 

CELLULAR RECOVERY SKIN BLISS CAPSULES (14 stk)

Cellular Recovery Skin Bliss Capsules, formulert med optimale nivåer av antioksidanter, forbedrer synlige tegn på hudaldring, mens de motvirker de skadelige effektene av hverdagens forurensning. Disse potente ansiktsolje-formuleringene virker avspennende og roer ned huden. De bidrar til å bryte ned opphopning av avfallsstoffer som tetter porene. Dyrebar olje fra det tanzanianske ‘Miracle Tree » har blitt blandet med Moringa Oleifera og fuktighetsgivende Absolutt fra Rose i kapselen for dag. I nattkapselen finner du beroligende Lavendel og sammen skaper dette det ultimate anti-forurensning produktet.
Lett ansiktsmassasje kan bidra til å stimulere mikrosirkulasjonen om morgenen, mens den gjenoppretter hudens balanse om kvelden. De aromatiske essensielle oljene har en deilig terapeutisk effekt som øker velvære og avslapning. Stresset, trett og aldrende hud ser fornyet ut og stråler med ungdommelig glød.

PÅFØRING
Påfør innholdet i en rosa, Rose, kapsel om morgenen og en grønn, Lavendel, kapsel om natten.

Vri av tuppen på kapselen, varm oljen mellom håndflatene og påfør et rengjort ansikt og hals. Vær oppmerksom på at i kaldere klima kan produktet stivne litt, men det vil bli flytende igjen når det blir gnidd mellom håndflatene. De rosa kapselen benyttes om morgenen og de grønne om kvelden. Avslutt med din ELEMIS dag/nattkrem ovenpå. Benytt gjerne Cellular Recovery Skin Bliss Capsules som kur 1-4 ganger i året eller ved behov.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elemis Gentle Foamin Facial Wash + Soothing Apricot Toner + Cellular Recovery Capsules (soothing glow kit)”