kr 599,00

180 ml

Denne nærende renseoljen for ansikt og øyne fjerner effektivt smuss og sminke – til og med vannfast sminke. Oljen kan påføres direkte på tørr hud for å fjerne sminke og rense i ett trinn; den omdannes til en melkeaktig emulsjon ved kontakt med vann, som deretter skylles lett av uten at huden føles stram.Share

BESKRIVELSE

Denne nærende renseoljen for ansikt og øyne fjerner effektivt smuss og sminke – til og med vannfast sminke. Oljen kan påføres direkte på tørr hud for å fjerne sminke og rense i ett trinn; den omdannes til en melkeaktig emulsjon ved kontakt med vann, som deretter skylles lett av uten at huden føles stram.

Denne renseoljen inneholder solsikkeolje som gir næring og hjelper huden med å beholde fuktighet, samt antioksidantrikt granateple som fremmer en strålende, sunn glød. Denne rene formelen er fri for unødvendige ingredienser som SLS, mineralolje, syntetisk duft, gluten og nøtter.

– Vegansk hudpleie

– Ren formel – fri for SLS, mineralolje, syntetisk duft, gluten, nøtter med mer.

– Perfekt for normal til tørr hud

– 95% var enige i at den renser huden skånsomt og effektivt *

– 97% var enige i at den effektivt fjerner sminke*

– 89% var enige i at den effektivt fjerner øyesminke *

– 94% var enige i at den renser uten å tørke ut huden *

Ikke-komedogen: tetter ikke porene eller forårsaker kviser

– Dermatologisk testet

* Basert på et 7-dagers forbrukerstudie med 101 personer

BRUK

Påfør 3-4 pump på tørr hud og masser forsiktig inn i huden. Tilsett vann for å gjøre oljen til en vektløs, melkeaktig emulsjon som lett skylles av.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “bareMinerals Smoothness Hydrating Cleansing Oil”