SALG 33%

Matis Réponse Corrective Lift Performance Care + Face Renew 100 (kit)

kr 1.828,00 kr 1.229,00

Betal for Lift Performance Care ansiktskrem, få med Matis Face Renew 100 peeling i gave. Leveres samlet i lekker gaveeske.

Inneholder:

Matis Lift Performance Care 50ml

Matis Face Renew 100 50ml

På lagerShare

LIFT PERFORMANCE CARE 50ML (FULL STR)

Oppstrammende dagkrem som bedrer fastheten i huden og gir en umiddelbar lifting-effekt. Et bioteknologisk kompleks, LT3+, danner et 3D-nettverk på huden som glatter ut linjer og rynker.  En usynlig film legger seg på huden, og gir en ferskenhud med lifting-effekt.  Et planteteknologisk peptid stimulerer produksjon av kollagen og hyaluronsyre som bidrar til økt fuktighetsnivå dypt i huden og gir en mer plumpet hud. Ansiktskonturen er tydeligere definert, forbedret og fastere. Fine linjer og rynker er mykere, glattere og synlig redusert. Restrukturerende effekter i huden. En mer smidig og mer behagelig myk hud. Silkemyk krem med nydelig duft og konsistens. Passer for både menn og kvinner fra 35+.

MATIS FACE RENEW 100 50ML (FULL STR)

En ny generasjon peelingprodukt, som aktivt virker for å vekke hudens glød. Gusten hud får ny glød og uregelmessigeheter på hudoverflaten jevnes ut. Passer for alle aldre og hudtyper, bortsett fra sensitiv hud. Perfekt for å redusere uregelmessigheter både på ansikt, decolleté og på hender.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Matis Réponse Corrective Lift Performance Care + Face Renew 100 (kit)”