kr 3.495,00

Ledlysmaske til hendene med rødt og infrarødt lys som gir hudforbedringer på alle områder. Klinisk bevist å redusere fine linjer og rynker, pigmentering og aldersflekker, forbedret hudstruktur, økt blodgjennomstrømning og øker syreopptaktet i huden. Produktet er designet for å gi deg og din hud de beste resultater.Share

Ledlysmaske til hendene med rødt og infrarødt lys som gir hudforbedringer på alle områder. Klinisk bevist å redusere fine linjer og rynker, pigmentering og aldersflekker, forbedret hudstruktur, økt blodgjennomstrømning og øker syreopptaktet i huden. Produktet er designet for å gi deg og din hud de beste resultater.

Fordeler

  • Reduserer fine linjer og rynker.
  • Reduserer pigmentering.
  • Reduserer aldersflekker.
  • Forbedret hudstruktur.
  • Øker blodsirkulasjonen.

Et innovativt lys-terapiapparat basert på kliniske bevis og erfaring fra det medisinske og estetiske markedet. Utviklet med banebrytende rød og infrarød teknologi for behandling av fine linjer, rynker, pigmentering og aldersflekker. Produktet er designet for å gi deg og dine hender de aller beste resultatene. UNVEILEDs utviklingsteam har utviklet profesjonelle Lys-terapibehandlinger siden år 2000 for rynker, smerter, pigmentering og aldersflekker. Klinisk bevist å redusere fine linjer og rynker, forbedret hudstruktur, økt blodgjennomstrømning og øker syreopptaktet i huden.  Håndmasken er komfortabel å ha på og sitter tett på hånden. Sikrer full absorbering.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Priori Unveiled Hands Ledlys maske for hendene”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!