SALG 50%
kr 275,00

58 g

En duomaske med to ulike masker i samme krukke, noe som gjør at du kan skreddersy og «multi-taske». Denne duomasken gir glød og spenst til trøtt og livløs hud. Maskene inneholder mineralrik leire og fruktekstrakter for en jevnere, fastere hud med strålende glans.

På lagerShare

ClayMates Be Bright & Be Firm er en duomaske med to ulike masker i samme krukke, noe som gjør at du kan skreddersy og «multi-taske». Denne duomasken gir glød og spenst til trøtt og livløs hud. Maskene inneholder mineralrik leire og fruktekstrakter for en jevnere, fastere hud med strålende glans.

Be Bright Mask – dette er en den lilla masken som mildt eksfolierer med granatepleekstrakt og papayaenzym som gir en jevnere og mer strålende hud.

Be Firm Mask – dette er den grønne masken som gir en forfriskende følelse da den strammer opp huden. Ekstrakt fra grønnkål og vannmelon fremmer hudens kollagen for å øke fasthet og spenst, samt gi en jevnere hudstruktur.

Vegansk

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “bareMinerals ClayMates Be Bright & Be Firm”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!