SALG 20%
kr 495,20

75 ml

En luksuriøs anti-rynke skum maske som plumper opp tørrhetslinjer og reduserer tretthetstegn umiddelbart. Gir strammere hud og synlig bedre elastisitet. Passer for en voksen hud.

Anbefales sammen med BABOR HSR Lifting Serum & BABOR HSR Lifting Cream eller BABOR HSR Lifting Cream Rich.Share

Effektiv Luksuriøs anti-rynke ansiktsmaske for merkbar reduksjon av alle typer rynker og målrettet bremsing av nydannelse. Med sin spesielt glatte tekstur av fløyelsaktig, luftig skum, skjemmer HSR Anti-Wrinkle Foam Mask bort huden ved hver påføring og skaper en fantastisk hudpleieopplevelse.

Fordeler

  • Tilfører intensivt med fuktighet.
  • Reduserer synligheten av rynker.
  • Gir en jevnere hud.
  • Styrker hudens elastisitet.
  • Har en plumpende effekt på huden.

Slik bruker du produktet 

Brukes 1-2 ganger i uken.

  1. Rist flasken kraftig før bruk.
  2. Spray masken i håndflaten og fordel jevnt på ansikt, hals og dekolleté.
  3. La virke i 10 – 15 minutter.
  4. Masser restproduktet inn i huden.
  5. Skal ikke vaskes av.

Hovedingredienser

Seks høyytelses aktive ingredienser som bidrar til å synlig redusere utseendet på alle typer rynker:
1. Beriket med et kompleks av soyaproteiner og naturlige ekstrakter, reduserer det rynker forårsaket av aldersrelatert kollagen og elastin nedbrytning, forsterker vevet og reduserer rynkedybden.
2. Et peptid avledet fra vintererter myker synlig gravitasjons- og nasolabiale rynker, forbedrer hudens elastisitet og omdefinerer ansiktskonturer.
3. Uttrykkslinjer (for eksempel rynkelinjen) reduseres synlig av et aktivt kompleks bestående av et anti-age peptid og et naturlig glykosid etter bare syv dager. En anti-stress effekt minimerer spenninger i huden for å sikre at huden forblir avslappet.
4. L-carnosin motvirker linjer og rynker forårsaket av glykering av kollagenfibre og stimulerer kollagensyntesen. Det forhindrer UV-indusert skade.
5. Naturlige proteiner fra sedertre nøtter og ginseng støtter kollagensyntese og forbedrer hudstrukturen. Uttrykksrynker rundt munnen virker synlig dempet.
7. En naturlig avledet oppstandelse plante glukosid bidrar til å bremse dannelsen av nye rynker ved å bekjempe den direkte ved opprinnelsen. Samtidig virker hudtonen jevnere, og utseendet på hyperpigmentering blir myknet.

Denne luksuriøse anti-rynkemasken inneholder også panthenol, polysakkarider, samt mandel-, macadamia- og meadowfoamfrøoljer. For øyeblikkelig smidighet og regenerering av huden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BABOR HSR Lifting Foam Mask”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!