kr 120,00

1 stk

Hamp Fiber Sheet Mask med ingredienser av 97 % naturlig opprinnelse bidrar til å styrke hudbarrieren med pre- og probiotika og etterlater huden med en naturlig matt finish.

Passer for kombinert hud/ fet hud.Share

HAMP FIBER SHEET MASK kombinerer essensielle, naturlig aktive ingredienser som støtter hudens mikrobiom og fukter og matter huden. Pre- og probiotika støtter hudregenerering og opprettholder hudbeskyttelsesbarrieren på naturlig basis. De skaper også et mer balansert mikrobiom og en sunn, balansert hudtone. Et rødt lønnebarkekstrakt stimulerer kollagen- og elastin, og støtter dermed hudens fasthet når den brukes regelmessig. Takket være dens antioksidanteffekt bidrar ekstraktet til å forhindre for tidlig aldring av huden forårsaket av miljøfaktorer og får huden til å se mer ungdommelig og jevnere ut. I tillegg bidrar mastic (et ekstrakt fra mastic treet) til å foredle huden, redusere flekker og mattifisere hudfargen når den brukes regelmessig. På toppen av det bidrar panthenol og hyaluronsyre til å fukte huden.

DINE FORDELER: 

  • Fuktighetsegivende.
  • Balanserer huden.
  • Forbedrer hudteksturen.
  • Reduserer synligheten av fine linjer og rynker.
  • Jevnere hudtone.
  • Gir en matt finish.

SLIK BRUKER DU PRODUKTET: 

1. Påfør masken på renset hud.
2. La virke i 15 minutter. Overflødig produkt arbeides inn i huden.

Masken kan forårsake en intens merkbar prikkende følelse under påføring, spesielt på svært dehydrert hud; Dette er en normal reaksjon som avtar umiddelbart etter at masken er fjernet.

Tips: Oppbevar den i kjøleskapet for en forfriskende avkjølende opplevelse.

Bruk masken umiddelbart etter åpning. Masken kan ikke brukes på nytt.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BABOR Doctor Babor Cleanformance Hamp Fiber Sheet Mask”